2777
2789
عنوان

بچه های دهم تجربی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
اوهوم🗿

شمام ۱۱هستید؟

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید که همه چی موفقیت آمیز باشه. هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

مثلا ن اینکه بیای بگی روزی ۱۰۰۰ تا تست ها مثلا ب نظرم از هرچی شروع کنی و روزی ۵ تا هم ببری روش و بتو ...

خیلی سبز دارم شیمی چاپ امساله ولی زیست برا چندسال قبله و دست دومه کلاس هم چون معلم زیاد نکته نمیگه ویدیو میبینم و تست هم واقعا وقت نمیشه بزنم وقت کنم هم خیلی کم میزنم 

حتی بعضی وقتا حس میکنم نمیتونم حس رقابت و سختی تجربی رو تحمل کنم من عاشق درسام ولی آزمونایی که میگیرن بیشترشون برخلاف چیزی هستند که بلدم و خیلی خارج از محدودن علاوه بر اون محیط کلاسمون خیلی رقابتیه اصلا کسی کمکت نمیکنه خلاصه واقعا سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام ۱۱هستید؟

نه گلم من دهمم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

هنوز شروع نشده انقدر به خودتون استرس وارد نکنید 

کمکم عادت میکنید 

درضمن شما امسال نهایی هم ندارید 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه گلم من دهمم

آها دهم که فشار ندارد وقتت آزاد تره نسبت به من

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید که همه چی موفقیت آمیز باشه. هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

آها دهم که فشار ندارد وقتت آزاد تره نسبت به من

بله درسته 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

باز خوبه نهایی نبودید🥲

آره ولی کی بود جواب خودکشی های بچه هامون و بده؟

ببین گلم اصلا استرس نگیر همه فکرا ادما چرتن هنوز اولشه کسی گفت پیشخوانی نکردی عقبی ،مشاور نداری عقب ...

خیلی ممنونم خداروشکر که وقتی درگیرم اینجا راحت میتونم حرفمو بزنم و آروم بشم مرسییییی ازت💗

خیلی ممنونم خداروشکر که وقتی درگیرم اینجا راحت میتونم حرفمو بزنم و آروم بشم مرسییییی ازت💗

قربونت

خیلی سبز دارم شیمی چاپ امساله ولی زیست برا چندسال قبله و دست دومه کلاس هم چون معلم زیاد نکته نمیگه و ...

مدرسه نمونه تیزهوشان اینایی؟

بنظرم زیست چاپ جدیدو میگرفتی بهتر بود ولی اینکارو ک گفتم حتما انجام بده منم ب پیشنهاد یکی ک پزشکی قبول شده بود انجام دادم و ای کاش زودتر این روشو پیدا میکردم و اینکه اگه یکی دوبار انجام دادی و فکر کردی نمیتونی اصلا جا نزن ادامه بده بعدش خیلی راحت میشه برات میوفتی رو غلتک

مدرسه نمونه تیزهوشان اینایی؟بنظرم زیست چاپ جدیدو میگرفتی بهتر بود ولی اینکارو ک گفتم حتما انجام بده ...

نه مدرسه غیردولتی هستم فکر میکردم توی این مدارس قراره تستی و کنکوری اینا خیلی کار کنن ولی برعکس شد 

هچکس جوابگو نیست :) واقعا همچین اتفاقی افتاده یا کلی گفتی

اتفاق افتاد کلی هم هستش خیلیا دچار افسردگی میشن و ممکنه جا بزنن