2777
2789
عنوان

موزیک تایم🥹✨

84 بازدید | 12 پست

یه‌تیکه‌از‌اهنگ‌مورد‌علاقتونوبخونید‌ادامه بدیم🙂‍↔️

خودم اینه:
توام‌بری‌دیگه‌باختنم‌حتمیه✨

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشگلای من توجه کنین😂😂

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

کلاغ دم سیاه قار قار و سر کن 

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

دیدی نماندی پای غم منبعد از تو یادت شد همدم من🎵

خیلی قشنگهه✨

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ببین

بگو‌ بودنتو کنم تلافی چه جوری

می‌خوام نباشه دنیا اگه نباشی یه روز

این روزا فقط‌بودن تو به این رگا میده خون

میگذره قد صد سال هر ثانیه دوریت

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

خانم گل ای خانم گل برام سخته تحمللل

چشم تو چلچراغو خاموش کرد پادشاه تاجشو فراموش کرد

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

خانم گل ای خانم گل برام سخته تحملللچشم تو چلچراغو خاموش کرد پادشاه تاجشو فراموش کرد

خیلی خوبه✨🥹