2777
2789
عنوان

بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 68 پست
بدنسازی کار کردی شما هم ؟

اره عزیزم چندین بار  چند ماه کار کردم بعد بخاطر شرایط کاریم هی ول میکنم 🤦‍♀️🥲

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد زانو درد و اینا نداشتی اصلا ؟مربی ما میگه طبیعیه

نه عزیزم نداشتم 

زانو درد طبیعی نیست عضله درد طبیعیه  

خدایا میبینی؟ جوونامونو پر پر میکنن بعد با حرفاشون نمک میپاشن رو زخممون، مگه میشه انقدر بیشرف باشن؟ 💔

اره عزیزم چندین بار چند ماه کار کردم بعد بخاطر شرایط کاریم هی ول میکنم 🤦‍♀️🥲

میشه کامل توضیح بدی تو هر ماه چقدر سایز اضافه کردی و چقدر وزنت اومد بالا ؟و اینکه ول کردی برگشت یانه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
بعد زانو تق تق صدا بده چی ؟

حقیقتا من خودم این مشکلو داشتم و خب مسلما وقتی مفاصل درگیر باشن حالا به هر شکلی یعنی طبیعی نیست 

من خودم وقتی میدیدم زانوم صدا میده خیلی بهش فشار نمیاوردم 

میشه کامل توضیح بدی تو هر ماه چقدر سایز اضافه کردی و چقدر وزنت اومد بالا ؟و اینکه ول کردی برگشت یانه ...

من برای کاهش میرفتم عزیزم دو ماه اول ۴ کیلو کم کردم که میشه ماکسیموم وزنی که میتونی تو یه ماه کم کنی بیشتر کم کنی نرمال نیست 

سایز ام ماه اول خیلی خوب کم کردم چون انگا یه شکی به بدنم وارد شده بود و از بی تحرکی در اومده بود اما ماه های بعد فقط وزن کم میکردم و سایز در حد ۱ و ۲ کم میشد 

الانم که ول کردم خودم پرخوری نمیکنم و سعی میکنم ثابت نگه دارم وزنمو 

حقیقتا من خودم این مشکلو داشتم و خب مسلما وقتی مفاصل درگیر باشن حالا به هر شکلی یعنی طبیعی نیست من خ ...

قبل باشگاه هم صدا میداد زانوت یا بعد باشگاه با ورزش اینجوری شد ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
الان نزدیک یه ماهه میرم زانوهام موقع خم و راست کردن صدا میده مشکلی دارم به نظرت یانه ؟

آره مفاصل نباید درد بگیره   فقط عضلات   بهتره به مربیت بگی 

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

قبل باشگاه هم صدا میداد زانوت یا بعد باشگاه با ورزش اینجوری شد ؟

من قبلا که سنم کمتر بود رزمی کار میکردم زانوم اونجا اسیب دید همین یکی از دلایلش بود