2777
2789
عنوان

از معلق بودن درومدم😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
نفس کشیدی؟فعک نکنممم

چرااااا

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

من تعلیق مشکی گرفتم هنوز بعد یک سال آزاد نشدم 😂😂

بعد از چند بار اخطار کارت مشکی میدن؟من اولین بارم بود کارت زرد گرفتم،فکر کنم دفعه ی بعدی اخراج از زمین بازی..

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم اولی بود،همیشه سعی میکنم حواسم به پستام باشه ولی یه جا دیگه نشد یه چیزی گفتم که نباید

بابا منو یه بیشورررر گزارش زد که زیر تاپیکش پست گذاشته بودم

طرف تاپیک زده بود من جاسوس کلاسم مدیر بهم تضمینی نمره مستمری قراره بده ...

چمیدونم میگفت همه بچه هارو به مدیر لو میدم نمره میگیرم و ...

منم فشش دادم تعليق شودمممم🤓😂

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

من الان نزدیک یه ماهه،

اوه پس چجوری الان اینجایی

چون منم تعلیق میشدم وقتی میومدم نمیتونستم چیزی بنویسم حرص میخوردم😁🤓

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه خط دیگه

اهاااا😂😂 

ببینم چه میکنه این بازیکنننننن

بابا منو یه بیشورررر گزارش زد که زیر تاپیکش پست گذاشته بودمطرف تاپیک زده بود من جاسوس کلاسم مدیر بهم ...

نه من فحش ندادم،بحث سیاسی بود ،چیز خاصی هم نگفتم ولی خب،سریع تاپیک و تعطیل میکنن و کاربرا رو تعلیق

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز