86_hanira مدیر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4935 عنوان از معلق بودن درومدم😵💫 | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست نفسسسسسس کشیدمممممچه چیزای حقیییییی گفتین که نتونستم لایک کنمممممم ۲ ۳ روزززززز😵💫😂🤭 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉 1404/08/21 | 16:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4935 نفس کشیدی؟فعک نکنممم چرااااا ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
مهروگل عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 4898 من تعلیق مشکی گرفتم هنوز بعد یک سال آزاد نشدم 😂😂 بعد از چند بار اخطار کارت مشکی میدن؟من اولین بارم بود کارت زرد گرفتم،فکر کنم دفعه ی بعدی اخراج از زمین بازی.. دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
pari_sorati عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1520 وا خب نینی یار ۳ روز تعلیقم کرده بود تموم شد درومدم من الان نزدیک یه ماهه،
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 32874 چرااااا چون منم تعلیق میشدم وقتی میومدم نمیتونستم چیزی بنویسم حرص میخوردم😁🤓 زندگیتو توی سکوت بساز ، بزار موفقیتت سروصدا کنه❗️
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4935 منم اولی بود،همیشه سعی میکنم حواسم به پستام باشه ولی یه جا دیگه نشد یه چیزی گفتم که نباید بابا منو یه بیشورررر گزارش زد که زیر تاپیکش پست گذاشته بودمطرف تاپیک زده بود من جاسوس کلاسم مدیر بهم تضمینی نمره مستمری قراره بده ...چمیدونم میگفت همه بچه هارو به مدیر لو میدم نمره میگیرم و ...منم فشش دادم تعليق شودمممم🤓😂 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4935 من الان نزدیک یه ماهه، اوه پس چجوری الان اینجایی ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4935 چون منم تعلیق میشدم وقتی میومدم نمیتونستم چیزی بنویسم حرص میخوردم😁🤓 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
86_hanira مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4935 یه خط دیگه اهاااا😂😂 ببینم چه میکنه این بازیکنننننن ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
مهروگل عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 4898 بابا منو یه بیشورررر گزارش زد که زیر تاپیکش پست گذاشته بودمطرف تاپیک زده بود من جاسوس کلاسم مدیر بهم ... نه من فحش ندادم،بحث سیاسی بود ،چیز خاصی هم نگفتم ولی خب،سریع تاپیک و تعطیل میکنن و کاربرا رو تعلیق دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....