2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وظیفشه خرجتوبده چطور،وقت رابطه یادش میاد زنشی وقت خرج کردن فراموش میکنه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

حالا خرج خورد و خوراک که نمیخواد بده دو تا لباس خریدن و یه کلاس یا باشگاه رفتن انقد ادا نداره😑😑😑

میه خودت دلت نمیخواد بری باشگاه خوش اندام شی 

و میگه ما رسم مون اینطوره بد می‌دونیم تو نامزدی واسه دختر هزینه کنیم حس پوچی میگیریم بد یوم و بد شگونه

از لحاظ خرج کردن، کادو خریدن، عیدی اینا خریدن چطور هس!؟ تولدت اینا کادو می‌خره؟

ن کادو خاصی بهم نداده ۶ ماهه ازدواج کردم فقط یکی دوبار اول شاخه گل خرید 

تولدمم مهریه بود

میه خودت دلت نمیخواد بری باشگاه خوش اندام شی و میگه ما رسم مون اینطوره بد می‌دونیم تو نامزدی واسه دخ ...

بد میدونیم دیگه چیه!

حالا شوهر منم تو عقد خرج نمی‌کرد و می‌گفت رسم مونه

می‌گفت دوران عقد اصلش دوران خوش خوشانه هم زن داری هم خرجش با باباشه 😑

ما هم اصرار کردیم مدت عقد به یک سال نرسه. گفتیم رسم مونه!

میه خودت دلت نمیخواد بری باشگاه خوش اندام شی و میگه ما رسم مون اینطوره بد می‌دونیم تو نامزدی واسه دخ ...

انقد نمیشه تو زندگی خط کش انداخت که از فلان تاریخ که اومدیم خونه خودمون خرجا یکی باشه بالاخره وقتی علاقه باشه اهمیت باشه خودبخود خرج کردن برای تو براش لذت بخش میشه.

تو هم بگو ما رسم نداریم تا شب عروسی رابطه داشته باشیم.

هر چند بنطرم هر دو طرف باید کنار بیان و روابطی که به تلافی کردن برسن اون عمق رو ندارن ولی بازم باید در مقابل عمل کمی عکس العمل هم نشون داد

۱۴۰۴/۷/۲۵

بگو ما هم بد میدونیم تو عقد کلا رابطه داشته باشیم رسم هست

ولی انگار خسیسه ، هیچی بدتر از این نیست چرا ازدواج کرده دل خرج کردن نداره خیال کرده به رابطه مفت و مجانی میرسه

بی توقع نباش طلبکار باش

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
انقد نمیشه تو زندگی خط کش انداخت که از فلان تاریخ که اومدیم خونه خودمون خرجا یکی باشه بالاخره وقتی ع ...

اخه شب یلدایی الان میگه باز رسم مون نیست 😔

بخدا موندم چه کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز