2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وظیفشه خرجتوبده چطور،وقت رابطه یادش میاد زنشی وقت خرج کردن فراموش میکنه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

حالا خرج خورد و خوراک که نمیخواد بده دو تا لباس خریدن و یه کلاس یا باشگاه رفتن انقد ادا نداره😑😑😑

میه خودت دلت نمیخواد بری باشگاه خوش اندام شی 

و میگه ما رسم مون اینطوره بد می‌دونیم تو نامزدی واسه دختر هزینه کنیم حس پوچی میگیریم بد یوم و بد شگونه

از لحاظ خرج کردن، کادو خریدن، عیدی اینا خریدن چطور هس!؟ تولدت اینا کادو می‌خره؟

ن کادو خاصی بهم نداده ۶ ماهه ازدواج کردم فقط یکی دوبار اول شاخه گل خرید 

تولدمم مهریه بود

میه خودت دلت نمیخواد بری باشگاه خوش اندام شی و میگه ما رسم مون اینطوره بد می‌دونیم تو نامزدی واسه دخ ...

بد میدونیم دیگه چیه!

حالا شوهر منم تو عقد خرج نمی‌کرد و می‌گفت رسم مونه

می‌گفت دوران عقد اصلش دوران خوش خوشانه هم زن داری هم خرجش با باباشه 😑

ما هم اصرار کردیم مدت عقد به یک سال نرسه. گفتیم رسم مونه!

میه خودت دلت نمیخواد بری باشگاه خوش اندام شی و میگه ما رسم مون اینطوره بد می‌دونیم تو نامزدی واسه دخ ...

انقد نمیشه تو زندگی خط کش انداخت که از فلان تاریخ که اومدیم خونه خودمون خرجا یکی باشه بالاخره وقتی علاقه باشه اهمیت باشه خودبخود خرج کردن برای تو براش لذت بخش میشه.

تو هم بگو ما رسم نداریم تا شب عروسی رابطه داشته باشیم.

هر چند بنطرم هر دو طرف باید کنار بیان و روابطی که به تلافی کردن برسن اون عمق رو ندارن ولی بازم باید در مقابل عمل کمی عکس العمل هم نشون داد

۱۴۰۴/۷/۲۵

بگو ما هم بد میدونیم تو عقد کلا رابطه داشته باشیم رسم هست

ولی انگار خسیسه ، هیچی بدتر از این نیست چرا ازدواج کرده دل خرج کردن نداره خیال کرده به رابطه مفت و مجانی میرسه

بی توقع نباش طلبکار باش

یه بار جوون بودیم نچسبید اونم

انقد نمیشه تو زندگی خط کش انداخت که از فلان تاریخ که اومدیم خونه خودمون خرجا یکی باشه بالاخره وقتی ع ...

اخه شب یلدایی الان میگه باز رسم مون نیست 😔

بخدا موندم چه کنم