2777
2789

قند تو دلم آب شد و گفتم خوشبحال صاحبش مبارکش باشه رسیدم خونه به خدا گفتم خدایا چی میشه اگه الان که ذوقشو دارم بدی برای تو که کاری نداره قربونت بشم 

بعد همینطوری داشتم حرف میزدم یهو رفتم تو فکر و خیال خودمو پشت فرمون دیدم واییییی نگم براتون چه حالی داشتم چه اباهتی داشتم کاش بشه کاش وقتی ذوقشو دارم بشه :) ❤️‍🩹آخه ذوق که کور شه دیگه داشتنشم ارزشی 

نداره برام یعنی خدا امیدوارم صدامو بشنوه و بدونه الان بهترین وقته چون هنوز دنیای ذوقم هنوز امیدوارم میدونی محاله تو این وضعیت ولی خوب خدای منم خدای محالاته دیگه واسه همین معجزه میکنه نگید بی دغدغم اتفاقا کلی دغدغه دارم ولی این یکی زندگی منه که این ماشینو زیر پای بابام ببینم الان پراید داریم ولی برای خدا هیچ کاری غیر ممکن نیست 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خدا غ ممکن نیست ک ب دختر من ، برادر خواهر سالم بده؟کاملا بریدیم دیگه...

میدونی ما همیشه به جنبه ممکن و غیر ممکن نگاه میکنیم

به این جنبه نگاه  نمیکنیم که خداوند زمان بندی به خصوصی داره ما گاهی خیلی چیزا میخاییم گاهی خدا اون وقتی که ما میخاییم نمیده بهمون چون دلیل محکمی پشتشه که ما درک نمیکنیم یعنی اتفاقی که میوفته باید میوفتاده شاید همون اتفاق تاثیری توی زندگی ما داره و کاری میکنه که ما نمیدونیم و فقط به جنبه بد ماجرا نگاه میکنیم برای مثال آدمی که تو یه حادثه دستش رو از دست میده همش به فکر اون چیزیه که از دست داده ولی هیچوقت فکر نمیکنه ممکن بود خیلی چیزای دیگه ای که الان دارم نداشته باشم فقط اون دست رفت اما من هنوزم بقیه بدنم رو دارم و فکر نمیکنه که اون دست رفت تا از خیلی چیزای که ما نمیدونیم جلوگیری کنه بهرحال ما انسانیم درسته اشرف مخلوقات هستیم اما محدود هستیم در برابر خداوند ینی کارهای خدا رو درک نمیکنیم گاهی شاکی هستیم و گاهی هم راضی و نمیدونیم که خداوند توی قرآن گفته تمام کارهای مه انجام میده به صلاح آدمی هست چون هیچکس به اندازه خداوند مارو دوست نداره پس بدون همچی درست میشه اما به وقتش که وقتشم ما تعیین نمیکنیم 🧡

میدونی ما همیشه به جنبه ممکن و غیر ممکن نگاه میکنیمبه این جنبه نگاه نمیکنیم که خداوند زمان بندی به ...

ب شدت ناراحتم

سنامون بالا رفته خیلی.مقوله زمان بندی ک گفتی رسما برای ما داره ناکارامد میشه کم کم

بی هیچ دلیلی،نمیشه ک نمیشه...!

آخه خدا ک خیلی توانا هست ک..

مثال دست رو دوست داشتم آفرین👏🏻

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
ب شدت ناراحتمسنامون بالا رفته خیلی.مقوله زمان بندی ک گفتی رسما برای ما داره ناکارامد میشه کم کمبی هی ...

من خودم ۱۵ سالمه خیلی سختی کشیدم 

اما همه شد تجربه تا امروز قوی باشم نه چون دلم میخاد 

چون مجبورم

من خودم ۱۵ سالمه خیلی سختی کشیدم اما همه شد تجربه تا امروز قوی باشم نه چون دلم میخاد چون مجبورم

۱۵سال...

با کلی تجربه...

یعنی کلی وقتِ مفید..

یعنی حالا حالا ها امید...

بهترین ها در انتظارته...

پیش ب سوی خوشبختی...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!