2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 62084 بازدید | 250 پست
آره اینم هست ولی خب ایشون وقتی با هم اوکی نیستیم اینجور جاها رفت و آمد داره از ریشه خرابه

شما باشی هم..

یه مدت که بگذره..

اینبار هم شما رو داره، هم به خراب بازیاش میرسه

ولش کن اینو

تحفه خاصی نیست 

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

خب پس طرف ازدواجیه 😂 نظر من اینه کاری کنی اون بیاد دنبالت حتی اگ از دلتنگی دور از جون داشتی میمردی ...

بابا بخدا هر بیست بار کات رو من رفتم سراغش😂😂😂😂 

ازدواجیه ولی به چه درد میخوره ؟ فوش که میده بد دهن که هست و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بور اصلا خوشم نمیادددد😂

ما هم اصلا از مشکی خوشمون نمیاد، پسرای مشکی اکثرا خیلی زشتن مثل اعرابه عربستان عراق ، پسرای سوئد نروژ روسیه گرجستان زیباترین پسرای جهان‌ هستن 

بابا بخدا هر بیست بار کات رو من رفتم سراغش😂😂😂😂 ازدواجیه ولی به چه درد میخوره ؟ فوش که میده بد ده ...

خب دیگه اشتباه کردی ک رفتی سراغش این الان همیشه تو ذهنشه ک تو رو داره ترس از دست دادنتو نداره

البته تو این فکر نباش ک تغییرش بدی چون اصلااا تغییر نمیکنن 😂 صبر کن عزیزم بهتر از اینا میاد سراغت قوووول

🕊✌🏻

در صورتی ادعاتو باور میکنم که نامزدت به اندازه شوگا زیبا باشه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

استاتر منم یه پسری و می‌شناختم اینطوری بود تازه قیافشم واقعا معمولی بود خییلییی خیلی معمولی ولی انقدر اعتماد به نفس داشت که نگو من خیلی خیلی تعجب میکردم که دخترا چطور انقدر جذب این میشن 🤦

البته بگما بخاطر خیلی ببخشید لاشی بازیا و زبونش بود که جذبش میشدن وگرنه هیچ چیز مثبتی نداشت بنظرم 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

بیبی جون من کم کم باید برم خوشگلم این ارزش دادن بی خود فقط سوهان روح خودت بخدا مشهد بودی همراه ات بو ...

منم مشهدم 

دقیقاا حرفایی که میگی خیلی حق و راسته اگه بود مشهد سه تایی میرفتیم بیرون و ما  یکاری میکردیم کلا فراموشش کنی