2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 62084 بازدید | 250 پست
من میدونی چرا اینجوری میگم؟ چون نخ دادن دخترارو با چشمام دیدم چون دیدم اکسس رفته ازدواج کرده و بعد ی ...

بیا بغلم چقدر کوچولویی کاش پیشم بودی یک سیلی میزدم زیر گوشت بعد همراهت اشک می ریختم دختر جانم عزیز جانم وابسته کسی شدی که ارزش نداره من بر مبنای آنچه شما گفتی نظر دادم و چند تا از دوستان هم نظر من بودن میخوایی قبول کن میخوایی قبول نکن این راه که گرفتی تهش نیستستان 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سلام از این پولدار ها خفن سینمایی نه قربونت در حد خودمون داریم همسرم قبل من شاغل بوده و به لطف ...

ایشالا خدا بیشترشو بده بهتون

باشه عزیزم فقط کنجکاو شدم مدل ماشینتونو بدونم

شوآف چرا زحمت کشیدین خب🌸

وای دختر واسه چی میری دنبالش این همینجوری اعتماد ب نفس داره ب خاطر خاطرخواهاش 🫠 خودتو سبک نکن اگه ب ...

ببین از نظر قیافه و تحصیل و شخصیت و خانواده و... من ازش خیلی بالاترم تعریف از خود نمیکنم چون میخام درست راهنمایی بشم دارم میگم 

اما جوری منو تو فشار قرار داده از بس خاطرخواه داره که من میشینم دیگه خودمو باهاش مقایسه میکنم

من تنها دارم زندگی میکنم کلا آدم تنهایی هستم هیچ دوستی هم ندارم هیچی،بعد همه‌چیز بهم فشار وارد میکنه همه چیز اشک منو درمیاری نمیدونم آیندمو قراره چکار کنم 

ایشالا خدا بیشترشو بده بهتونباشه عزیزم فقط کنجکاو شدم مدل ماشینتونو بدونمشوآف چرا زحمت کشیدین خب🌸

الهی نصیب همه 

نه چرا دروغ بگم من پرستار ام حقوق ام معلوم برای همسرم هر آنچه داریم و زحمات خانواده اش اگه مدیریت نمی‌کردند خرج موارد دیگه میشد ، می‌دونی دوست داشتم از صفر خودم بسازم من واقعیت وارد زندگی شدم از صفر ساخته شده بود همه چی مهیا اما خب ناشکری نمیکنم و حال خوب برای همه می‌خوام 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دقیقا خودمم موافقم چقدر شما زیبا حرف میزنید واقعا❤️

خواهرانه دوستانه حاضرم بهت کمک کنم و هزینه ها تراپی تو بدم اما این آدم سمی فراموش کنی چون تو خیلی ارزشمندی ، قربونت بشم اول راهی چقدر موقعیت ها بهتر ممکن پیش بیاد من همیشه میگم اونقدر موفق بشید که انتخاب کنی نه انتخاب بشی میخوایی این آدم حس برتری القا کنه و تو ترس از دست دادن داشته باشی ؟

ببین از نظر قیافه و تحصیل و شخصیت و خانواده و... من ازش خیلی بالاترم تعریف از خود نمیکنم چون میخام د ...

عزیزم بعضی دخترا باچهره معمولی ببین شوهراشون میمیرن براشون تو ک دیگه سر تر هم هستی ببخشید رک میگم ولی ب نظرم خیلی واسش تو دسترسی و ترس از دست دادنت رو نداره و همین ک تو ضعف داری نسبت بهش ب اون قدرت میده

چیزی ک من دیدم ی چهره کاملا معمولی بود دیگه دخترا خیلی باید داغون باشن واسه این غش و ضعف کنن تو چون دوسش داری قشنگ و خاصه برات

ب نظر من یکم دور شو ازش ببین اون جلو میاد یا نه میدونم سخته ها ولی ارزش تو رو مشخص میکنه

🕊✌🏻
خواهرانه دوستانه حاضرم بهت کمک کنم و هزینه ها تراپی تو بدم اما این آدم سمی فراموش کنی چون تو خیلی ار ...

ممنون لطف دارید شما تراپی نمیخام 😭😂😂

دقیقا همینه که میگی اون الان واقعا نسبت به من حس برتری داره ولی مشکل از خودمه که بشدت زیاد وابستش شدم 

من تنها زندگی میکنم هیچ دوستی هم تو زندگیم نیست هیچی به خاطر همین وقتی که این هست هیچیو متوجه نمیشم همه چیز برام راحت میگذره اما نباشه هرروز اشک و از تنهایی از اینکه دوستی ندارم میریزم...

بیبی جون من کم کم باید برم خوشگلم این ارزش دادن بی خود فقط سوهان روح خودت بخدا مشهد بودی همراه ات بودم بیرون می‌رفتیم تا حالت بهتر بشه چون از خانواده دوری و از این آدم محبت میگیری چشم هاتو بستی ، ما که نفر سوم رابطه هستیم متوجه میشیم که ای وای چقدر راحت داری خودتو بی ارزش می‌کنی در صورتی که تو خیلی ارزشمندی 

نمیتونم واضح تر بزارم

,وای😂😂😂😂

خدایا منو ببخش..

میدونم که منم یه دوره تباه بودم و روی این مدل مخلوقاتت کراش میزدم😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)