2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 62084 بازدید | 250 پست
عزیزم بعضی دخترا باچهره معمولی ببین شوهراشون میمیرن براشون تو ک دیگه سر تر هم هستی ببخشید رک میگم ول ...

قشنگم مرسی که وقت میزاری و تایپ میکنی❤️نظراتت خیلی برام با ارزشه 

خب ببین همونجور که گفتم ما کات زیاد داشتیم که به دو هفته بیشترینش رسید،هیچ قدمی برنداشتن هیچ قدمی 

خدایا کاش منو کدو حلوایی کنی بخدا این تریپ قیافه داخل هر کافه و سنتی سرا زیاده بخدا من رکم اما عزیزم ...

وااای حق😂😂😂😂

ولی کلا این مدل پسرها اعتماد به نفس کاذب دارن..

بعد دختره طفلک فکر میکنه خبریه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیبی جون من کم کم باید برم خوشگلم این ارزش دادن بی خود فقط سوهان روح خودت بخدا مشهد بودی همراه ات بو ...

🥲❤️‍🔥قربونت عزیزم ممنونم بابت تک تک کلمه هایی که وقت گذاشتید و تایپ کردی 

نه بیشتر بگید خیلی صحبتاتون زیباست ایشون تحصیل کرده نیست اما از خودش همه چیز داره و میتونم بگم غیر م ...

عزیزم شاید با همدیگه جاهای مناسبی نمیرین!

اگر جاهای سطح بالا حضور پیدا کنین، کسی چنین رفتارهایی نداره!

شاید شما جاهایی میرین‌ که سطحش اینجوریه که هر مردی اونجا باشه، اینجوری رفتار میکنن

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

قشنگم مرسی که وقت میزاری و تایپ میکنی❤️نظراتت خیلی برام با ارزشه خب ببین همونجور که گفتم ما کات زیاد ...

قربونت برم ❤️

من با یه ادم تو رابطه بودم ببین حالا این طرف تو ی قد و هیکلی داره اون هیییییچ یعنی واقعا ب معنای واقعی هیچی نداشت فقططط اعتماد ب نفس و انقد من مقابلش ضعف داشتم ک همیشه مثل تو نگران بودم ی بار هم کات کردیم و من دیگه نرفتم دنبالش شاید یکسال فقط گریه میکردم براش اما دیگه تموم شد 

با نفر بعدی ک رفتم تو رابطه این دفعه فهمیدم بابا طرف چقد داغون بودهههه ن فقط ظاهرش ک من ظاهر برام مهم نیست اون رفتارش منو نابود کرد ولی این پارتنرم ک الان همسرمه برام ارزش قائل بود بهم احترام میزاشت و اعتماد ب نفس میداد انگار ک من پرنسسم در حالی ک ظاهرم کاملا معمولیه

میدونی میخوام چی بگم تا با یه ادم ایده ال نری تو رابطه نمیفهمی این ادم چقدر روح و روانتو خراب کرده

ببخشید پرحرفی کردم اما چون خودم تجربه دارم گفتم

🕊✌🏻
عزیزم شاید با همدیگه جاهای مناسبی نمیرین!اگر جاهای سطح بالا حضور پیدا کنین، کسی چنین رفتارهایی نداره ...

نه من حتی به اینایی که میری هم فکر کردم 

ما همه جور جایی با هم رفتیم همه مدل جا و همیشه همین بوده 

ببین اکسش ازدواج کرد بعد چندماه اومد بهش نخ میداد با اینکه ازدواج کرده خب واقعا چکار کنم من دیگه

بابا پس علت نخ دادن دخترا بهش چیه؟

یه جای دیگه برات نوشتم که احتمالا جاهای سطح پایین باهمدیگه میرین!.که خب ادامه تاپیکت رو خوندم متوجه شدم که قضاوتم اشتباه نبوده و کلا این پسر خودش نه سطح بالاس، نه جاهای جالبی رفت و امد میکنه!

نه من حتی به اینایی که میری هم فکر کردم ما همه جور جایی با هم رفتیم همه مدل جا و همیشه همین بوده ببی ...

یه سوال

شما این چیزها رو از چه طریقی متوجه میشی؟!