2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 62088 بازدید | 250 پست
آره بالای بیست بار کات کرده من 18-19اون 21 22

اشکال داره درخواست دوستی بدم و از تجربه دوران بلوغ جوانی خودم براتون بگم؟

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

جدی میگی 😐پارس ماشین جذب کننده ایی مگه 207 نبود مگه من فکر کردم کم کم c200 داره دختر خوب اگه دوسش د ...

الان اگه دقت کنید انقدر پژو پارس رو آوردن تو چشم که من هر دختری میبینم این شده ماشین مورد علاقت مخصوصا طرفای ما که از 20 تا پسر 18 تاش پارس فقط داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میری تو رابطه ک ارامش بگیری از طرفت یا همش نگران باشی؟ 😄 اگه باهات سرده سرش جایی دیگه گرمه ولش کن ب ...

من حتی خودش نبوده گوشیشو برداشتم چک کردم هیچی پیدا نمی‌کردم جز اینکه دوستاش براش فیلم انداهای زنارو می‌فرستاد اینم میخندید

الان اگه دقت کنید انقدر پژو پارس رو آوردن تو چشم که من هر دختری میبینم این شده ماشین مورد علاقت مخصو ...

چقد داغونید دوتاتون......

پژو پارس در حد بنز بردی بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جدی میگی 😐پارس ماشین جذب کننده ایی مگه 207 نبود مگه من فکر کردم کم کم c200 داره دختر خوب اگه دوسش د ...

عزیزم ببخشید سوالم شخصیه

فقط کنجکاو شدم

شما پولدارین؟

ماشینتون اگه دوس داشتین بگین چیه؟

حس کردم پولدار باشین

من حتی خودش نبوده گوشیشو برداشتم چک کردم هیچی پیدا نمی‌کردم جز اینکه دوستاش براش فیلم انداهای زنارو ...

پس چرا حس میکنی باهات سرده؟ وقتی کات میکنی اون میاد جلو یا تو میری

🕊✌🏻
پس چرا حس میکنی باهات سرده؟ وقتی کات میکنی اون میاد جلو یا تو میری

من اصلا کات تو کارم نیست فقط اون کات میکنه بالای بیست بار این بشر کات کرده جدی میگما شایدم بیشتر حالا از اینکه بعضی اوقات من اشتباه مرتکب شدم بگذریم 

آنقدر بهش وابستگی شدید دارم کات میکنه میرم التماسش 

الان اگه دقت کنید انقدر پژو پارس رو آوردن تو چشم که من هر دختری میبینم این شده ماشین مورد علاقت مخصو ...

نه عزیز جانم خوشگلم ماشین آدم پولدار پارس نیست که (ارادتمند همه خوردار دار ها ایرانی ، بی احترامی نمیکنم  )میگی میریم بیرون میان شماره میدن مخصوصاً تهران اینطور نیست . مگه شوتی دوست داشته باشند 

قربونت پسر زحمت کشی ماشین اش برای سنش خوبه ، خونه داره خوبه اما این بتی ازش ساختی نیست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه عزیز جانم خوشگلم ماشین آدم پولدار پارس نیست که (ارادتمند همه خوردار دار ها ایرانی ، بی احترامی نم ...

من میدونی چرا اینجوری میگم؟ چون نخ دادن دخترارو با چشمام دیدم چون دیدم اکسس رفته ازدواج کرده و بعد یه مدت اومده بهش داره نه میده رو دیدم🥲💔

من اصلا کات تو کارم نیست فقط اون کات میکنه بالای بیست بار این بشر کات کرده جدی میگما شایدم بیشتر حال ...

وای دختر واسه چی میری دنبالش این همینجوری اعتماد ب نفس داره ب خاطر خاطرخواهاش 🫠 خودتو سبک نکن اگه بخوادت واسه داشتنت هرکاری میکنه اگه هم همینجوری ادامه بدی در نهایت تو ضربه میخوری

🕊✌🏻
عزیزم ببخشید سوالم شخصیهفقط کنجکاو شدمشما پولدارین؟ماشینتون اگه دوس داشتین بگین چیه؟حس کردم پولدار ب ...

سلام سلام از این پولدار ها خفن سینمایی نه قربونت در حد خودمون داریم همسرم قبل من شاغل بوده و به لطف خانواده اش جمع جور کرده خودشو الان پسر جوان بخواد پراید بخره پونصد میلیون باید خرج کنه ...

من از خودم خیلی دیتا دادم میشه اعلام نکنم اگه ناراحت نمیشی چون چند بار گفتم متهم شدم به شعاف بقیه داستانا 

ان شا الله جیب پر پول حال خوش نصیب همه آدما حاضر در تاپیک 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر