leyliamli مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 912 عنوان کلاس❓🎀 62 بازدید | 6 پست میخوام ماه دیگه چند تا کلاس ثبت نام کنم پیشنهادتون بینِ اینا چیه دو الی سه تاشو بگید لطفا 👇🏻یوگا یا ژیمناستیک؟پیانو؟رقص ی سبک کششی؟نقاشی؟ .. 1404/08/21 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشه_شب87 عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4944 ژیمناستیک دیگه به دردت نمیخوره پدرت و در میاره یوگا خوبه نقاشی اگه خلاق نیستی و کلا تا الان با هنر کاری نداشتی نرو سمتش پیانو بهتره رقصم لازم نیست به جاش برو شنا
leyliamli مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 912 ژیمناستیک دیگه به دردت نمیخوره پدرت و در میاره یوگا خوبه نقاشی اگه خلاق نیستی و کلا تا الان با هنر ک ... بچگیام چند جلسه ژیمناستیک رو رفتم بدنم انعطافش بد نیست ولی خودمم یوگا رو ترجیح میدم نقاشی هم استعداد دارم از پدرم به ارث رسیده ولی تا حالا کلاسشو نرفتم خیلی دوس دارم برم کارای خلاقانه زیاد انجام میدم 🥹💕شنا هم اصلاااااا دوس ندارم!🫠
همیشه_شب87 عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4944 بچگیام چند جلسه ژیمناستیک رو رفتم بدنم انعطافش بد نیست ولی خودمم یوگا رو ترجیح میدم نقاشی هم استعداد ... پس برو یوگا و نقاشی همینارو ادامه بده بخوای رشته های مختلف یک دفعه شروع کنی جا میزنی