2777
2789
عنوان

شوهرمو دوست ندارم اما

1278 بازدید | 47 پست

شوهرمو دوست ندارم اما...به خاطر بچه هام میخوام باهاش زندگی کنم تو 23 سالگی بهم خیانت کرد...برا همین نمیخوامش ولی بچه هامو میخوام واسه همین موندم اما اصلا نمیتونم تحملش کنم چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حااالم از این حرف بهم میخوره

بچه هاتو بردار ببر مهرتم بگیر مستقل شو

اگه تو خیانت میکردی اون حاظر بود بخاطر بچه هات بمونه

چرا همیشه زنا باید با ی مشت نررررر کنار بیان بخاطر بچه

کارما💫    

حااالم از این حرف بهم میخورهبچه هاتو بردار ببر مهرتم بگیر مستقل شواگه تو خیانت میکردی اون حاظر بود ب ...

اخه مشکل اینجاست بچه ها هم حاضر نیستن با این چیزا کنار بیان

صرفا وسیله و بهانه هستن برای یسری خانوم یا اقا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگه قصد موندن و زندگی کردن باهاش داری باید فراموش کنی و به گذشته فکر نکنی ، نه بخاطر شوهرت و حتی خودت فقط بخاطر روحیه بچه هات 

اگر نمیتونی فراموش کنی و ببخشی جدا بشی بهتره 

نه خوب نه بد...اصلا برامم مهم نیس خوب باشه یا نباشه دیگه دوسش ندارم اصلا بدم میاد کنارش نفس بکشم

اخه بر خودت مسلط باش فکر کن هم خونه س بعدشم جدابشی بچه هاتم میشن بچه طلاقو فلان.....

نه اگه داشتم بدو رفته بودم

زندگی کن واقعا با اینکه سخت اما سعی کن به خودت وبچه هات بها بدی بخور بپوش تو خونش خانومی کن کسانی که اینکارو کردن شوهره هم آدم شده ولی برعکسش شوهر افسار پاره میکنه .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن