2777
2789

الهی❤️

عالی شده مامانِ مهربون.

آرزومه منم یه روز مامان بشم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی❤️عالی شده مامانِ مهربون.آرزومه منم یه روز مامان بشم

فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه

قربونت برم عزیزدلم چقدر مهربونی❤️😘

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
انشاالله دامنت سبز بشه 🌱🌱🌱

قربونت برم قشنگم...

من مجردم هنوز 

ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی بتونم ازدواج کنم.

ولی وقتی بچه هارو میبینم یا مادرهای خوش ذوق رو با خودم میگم کاش منم بتونم در آینده مادر بشم . از بچگی عاشق حس مادری بودم همیشه حیون خونگی داشتم و مثل بچم مراقبت میکردم 😅....

قربونت برم قشنگم...من مجردم هنوز ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی ب ...

انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا

فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.‌برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم 

دخترتون کلاس اوله ؟! والا دختر من پیش دبستانیه از این دنگ و فنگا دارن ...همش هزینه برای ما میتراشن و ...

آره گلم کلاس اول دختر کوچیکم پیش دبستانی 

فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.‌برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم

انشالله گلم یه بخت خوب و زندگی شاد و آرامش داشته باشی تو خونت صدای بچه بپیچه و شاد باشن دلشون