2777
2789

الهی❤️

عالی شده مامانِ مهربون.

آرزومه منم یه روز مامان بشم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهی❤️عالی شده مامانِ مهربون.آرزومه منم یه روز مامان بشم

فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه

قربونت برم عزیزدلم چقدر مهربونی❤️😘

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
انشاالله دامنت سبز بشه 🌱🌱🌱

قربونت برم قشنگم...

من مجردم هنوز 

ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی بتونم ازدواج کنم.

ولی وقتی بچه هارو میبینم یا مادرهای خوش ذوق رو با خودم میگم کاش منم بتونم در آینده مادر بشم . از بچگی عاشق حس مادری بودم همیشه حیون خونگی داشتم و مثل بچم مراقبت میکردم 😅....

دخترتون کلاس اوله ؟! والا دختر من پیش دبستانیه از این دنگ و فنگا دارن ...همش هزینه برای ما میتراشن و کار ! منم که بی حوصله 🫤😐😂

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

قربونت برم قشنگم...من مجردم هنوز ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی ب ...

انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا

فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.‌برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم 

دخترتون کلاس اوله ؟! والا دختر من پیش دبستانیه از این دنگ و فنگا دارن ...همش هزینه برای ما میتراشن و ...

آره گلم کلاس اول دختر کوچیکم پیش دبستانی 

فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.‌برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم

انشالله گلم یه بخت خوب و زندگی شاد و آرامش داشته باشی تو خونت صدای بچه بپیچه و شاد باشن دلشون