ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه
قربونت برم عزیزدلم چقدر مهربونی❤️😘
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی بتونم ازدواج کنم.
ولی وقتی بچه هارو میبینم یا مادرهای خوش ذوق رو با خودم میگم کاش منم بتونم در آینده مادر بشم . از بچگی عاشق حس مادری بودم همیشه حیون خونگی داشتم و مثل بچم مراقبت میکردم 😅....
انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا
فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم