در مورد روانشناس ها به هیچ وجه پیش اون کسی که همون جلسه اول میگه ۶ ماه پیش من بیا نرید شاید شما دلیلشو ندونید اما اون خوب می دونه
و دوممم پیش کسی که بدون اینکه درمورد خانوادتون حرفی بزنید شروع می کنه به بدگویی کردن از اونها و به شما میگه این مشکلات به گذشته تون برمی گرده و به این خاطر روی شما لیبل می چسبونه نرید چون اون دلیلشو می دونه اما شما نه
و مهممممم تر از همهههه ممکنه هیچ مشکلی نداشته باشیییی اما اون تو رو گسلایت کنه تا تو مجبور شی بری پیشش و درآمدش تامین بشه به خصوص اگر بفهمه وضعیت مالی خوبی دارید
و مورددد اخرررر به هیچ وجه روانشناس حق نداره راجب مال و اموالتان و مکان خونتون و شغل همسر یا پدرتون .... از شما سوال بپرسه چون متاسفانه برای بعضی ها فقط پول هست که حرف اول رو میزنه
من قربانی گسلایت بودم و عوارضش هنوز روم هست و به خاطر اینکه انگیزه ام بیشتر شه این بلا سرم اومد و نفرینش کردم اون فرد رو شما اشتباه منو نکنید))) پیش هر روانشناسی ندارید و قبلش حتماا گسلایت و بخونید و جدی بگیرید چون من هنوز خوب نشدم و الآن حساس ترین جای زندگیمههه:)))♡ برام دعا کنید بوس بتون♡♡♡ و اینکه ۱ جلسه رو هم جدی بگیرید چون با همون ۱ ساعت حرف زدن می تونن زندگی هارو بپاشونن یا زیر و رو کنن:))