2777
2789
چه کیوتی تووو فک نکن بزرگما کلا 21 سالمه همسن و سالیم خجالت نکش عالیه ادامه بده

ممنونمم

نه بخاطر سن نیست کلا توی همچین جایی خیلی درست نیست استفاده کرد😂

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جلد کتاب ۴۰۰۰واژه ضروری گرفتم برا پسرم. می‌دونم که از جلد یک باید شروع کنه ،قبلا هم کلاس زبان رفته  ،میخواد خونه بخونه ،،چطور  بخونه  ،یه راهنمایی یا پیشنهاد 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
اسی یه برنامه ی چیزی سراغ نداری تلفط اینگلیسی رو بهمون بگه من دانشجوی زبانم به شدت ضعیفه

تو گوگا هم سرچ کنی میاره تلفظشو 

نه راستش تو اموزشگاهمون هر کی ثبت نام کنه از طرف خود موسسه برنامه ای که معلما طراحی کردن رو گوشیشون میریزن به ماهم اجازه تبلیغ نمیدن متاسفانه اطلاعی ندارم ولی گوگل کن همین ک نوشتیو میاره

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

یه جلد کتاب ۴۰۰۰واژه ضروری گرفتم برا پسرم. می‌دونم که از جلد یک باید شروع کنه ،قبلا هم کلاس زبان رفت ...

قرمز رنگش رو گرفتین یا نارنجی رو اول اینو مشخص کنیم

جمله های معلوم اینا رو میشه بگی دوازدهم هستم

اووو مبحث گسترده ای رو انتخاب کردی توضیحش تو چت و نینی سایت یکم سخته اما سعیمو میکنم

اگر اشتباهع نکنم گرامر درس یک هستش و درمورد جملات معلوم و مجهول هستش اولین کاری که میکنی تشخیص زمان فعل هستش بعدش فاعل رو حذف میکنی و مفعول رو میاری اول جمله و با استفاده از زمانی که داری مشخصه هارو مینویسی مثلا اگه زمان حال ساده باشه از am is are با توجه به مفرد و جمع و اینا استفاده میکنی و شکل سوم قعل که یا با قاعده است و از ای دی استفاده میکنی یا بی قاعده اس که شکل سومش رو باید حفظ کنی مینویسی و ادامه جملت رو هم ادامه میدی

[QUOTE=400843450]قرمز رنگش رو گرفتین یا نارنجی رو اول اینو مشخص کنیم[/QUOTE۳سه.جلد گرفتم ویرایش دوم ...

خب از اونجایی که معلم نداره کارش از بچه های دیگه یکم سخت تره که ایرادی نداره 

اول از جلد قرمز که یک هستش استفاده میکنه کتاب ها به این صورت که یک کلمه رو میگه داخل پرانتز تلفظش رو یاد میده بعد به انگلیسی کلمه رو توصیف میکنه و توی جمله ازش استفاده میکنه 

داخل این کتاب یک سی دی هم هست که همه قسمت رو خونده او ن و میزاره و همراه باهاش میخونه معنی هر لغت رو بلد نیست زیرش خط بکشه و از توی دیکشنری دنیال معنیش باشه بعد اتمام هر درس در مورد کلمه هایی که خونده جمله بامفهوم انگلیسی مینویسه 

خب با توجه به درسی که خونده بعد از هر درس ما یک متن ریدینگ داریم که باید بلد باشه اونو بخونهو معنی کنه اگه نتونست یعنی خوب نخونده 

بعد از ریدینگ توی کتاب سوالاتی پرسیده در مورد ریدیگ به اونا با دفت جواب میده 

و برای لغاتی که یاد گرفته هم کتاب تمرین داده در انتها اونارو به عنوان نمونه سوال بحونه

خب از اونجایی که معلم نداره کارش از بچه های دیگه یکم سخت تره که ایرادی نداره اول از جلد قرمز که یک ه ...

ممنون از راهنماییتون ،سپاس که وقت گذاشتین و تایپ کردین

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .