2777
2789
سلام ببخشين من هميشه دلم ميخواست فوحش ها رو به زبان انگليسي بدونم ...مثلا برو گمشو به انگليسي چي ميش ...

سعی کن فحش های انگلیسی یاد بگیری نه صرفا ترجمه فارسی به انگلیسی رو 

qet lost

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

اسی  دارم زبان یادمیگیرم ولی ناامیدم همش به خودم میگم تهش که چی

یادبگیری که چی بشه🥲

( تا سال دیگه به سطح پیشرفته میرسم)

آها راستی املام هم خیلی ضعیفه چجوری تقویت کنم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه فیلم زبان اصلی مناسب برای نوزاد معرفی کنید

والا بنده فیلمی که برا نوزاد مناسب باشه چه انگلیسی چه فارسی ندیدم اما پیشنهادم بهت اینه کلیپ های شاد کودکانه که الفبیت رو یاد میده رئو وفتی انقدری بزرگ شد که تونست تلویزیون ببینه براش بزار 

الانم که کوچولوعه موزیک انگلیسی براش پلی کن تا تو ناخوداگاهش تاثیر داشته باشه

دوست دارم بدونم از چه ترفندهایی استفاده میکنی تا اونایی که زبانشون خوب نیست به درس زبان علاقه مند شن ...

بستگی داره در چه مقطع سنی باشن 

کوچولو هارو که به والدینشون میگم اصلا زور نکنن 

اما دبیرستانیا رو با شوخی به زور بند میکنم هی تیکه های مسخره با درسدرست میکنم 

جوونا هم که اکثرا با هدف مهاجرت با شوق میان

سلام ببخشين من هميشه دلم ميخواست فوحش ها رو به زبان انگليسي بدونم ...مثلا برو گمشو به انگليسي چي ميش ...

انقد که توی انگلیسی فحش بلدم توی فارسی بلد نیستم

😁✨

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
اسی دارم زبان یادمیگیرم ولی ناامیدم همش به خودم میگم تهش که چییادبگیری که چی بشه🥲( تا سال دیگه به ...

ااگه تو این فکری اصلا برا چی شروع کردی 

من که وضعیت زندگیتو نمیدونم من خودم مثلا دوست داشتم کتاب زبان اصلی بخونم چون اونایی که من دوسش دارم ترجمه نمیشد 

بعضی ها میخوان مهاجرت کنن بعضی ها میخوان تیچر بشن 

املا هم که حتی خود امریکایی ها هم مشکل دارن متاسفانه خیلی بیخوده 

سعی کن خاطرات روزتو انگلیسی بنویسی تو هرکدوم مشکل داشتی اشکال نداره دیکشنری ببین کم کم راه می افتی

ااگه تو این فکری اصلا برا چی شروع کردی من که وضعیت زندگیتو نمیدونم من خودم مثلا دوست داشتم کتاب زبان ...

مرسی عزیزم ❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نهههه شما که خودتون استادید😂

نه عزیزم شاید منم یچیزایی ازت یادگرفتم بلاخره 

من همیشه دامنه لغات بچه های ارمی رو که اکثرا هم خوبه تحسین میکنم

نه عزیزم شاید منم یچیزایی ازت یادگرفتم بلاخره من همیشه دامنه لغات بچه های ارمی رو که اکثرا هم خوبه ت ...

روم نمیشه راستش، صرفا بلدمشون استفاده نمیکنم

برای لغت کلمات essential words for the toelf رو میخونم 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
روم نمیشه راستش، صرفا بلدمشون استفاده نمیکنمبرای لغت کلمات essential words for the toelf رو میخونم

چه کیوتی تووو فک نکن بزرگما کلا 21 سالمه همسن و سالیم خجالت نکش 

عالیه ادامه بده