2777
2789
عنوان

کلی قرص ویتامین میخورم خیلی خوبه

104 بازدید | 15 پست

ظهر ویتامین دی و ای و امگا3 و ب کمپلکس میخورم ولی قزص زینک پلاس نمیدونم کی بخورم؟ یعنی میشه ظهر همراه اینا بخورم یا تداخل داره؟ آخه گوگل هیچی نمیزنه.

صبح ها فیفول و شب ها پودر منیزیم میخورم. والا موندم زینک رو کی بخورم آخه باید معده پر باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اینا رو پزشک برات نوشته یا سرخود میخوری؟و ابنکه چه تاثیری روت داشتنچند وقتیه من خیلییی همش احسا ...

ن خودم میخورم آخه مثلا ویتامین دی 1000 هروز باید بخوریم مخصوصا ماهایی ک خونه آپارتمانی هست یا امگا3 هروز 1000 مشکلی نداره. دوز کم بخوریم میگن چیزی نمیشه چون بدن احتیاج داره 

آمپول یهو خیلی نیست؟؟ آخه من بیماری خاصی ندارم ک بخوام خیلی بخورم

واسه اون دوستی ک گفت احساس خستگی دارم گفتم امپول B کمپلکس بزن 

شما هم قبل خوردن این همه ویتامین چکاپ بده شاید بدنت اصلا احتیاجی به این همه قرص ویتامین نداشته باشه

دلیل خوردن این همه قرص چیه؟ کمبود ویتامین داری؟ پزشک براتون تجویز کرده؟ واگر خودسرانه مصرف می کنی می ...

خیلیارو دیدم ویتامین دوز کم روزانه میخورن. خواهرم هم دکتر رفت با اینکه کمبود ویتامین نداشت گفت اگه هزینش برات اوکیه امگا3 بخور 

بله فرمایش شما درست بعضی ازویتامین درجیره غذایی ها کمتر یافت میشه مانند امگا 3 اما این دلیل نمیشه هر نوع قرص ویتامین را هرروز استفاده کنیم مثلا ویتامین دی 3 برای افرادی که کمبود این ویتامین را دارند ماهی یک قرص 50000است.