2777
2789
عنوان

رفیقم ازدواج کرد 😂

5636 بازدید | 184 پست

کلی دوست پسر داشت 

دو سال با یکی  

یک سال با یکی 

تا لب گرفتن پیش رفتن 

الانم با یه مورد خوب ازدواج فامیلی کرده 

جشن عقد تو بهترین تالار میکاپ و لباس و...

بخدا همینا شانس میارن 

من نوک انگشت کسی بهم نخورده باید با هزار راز و نیاز و ... یکی میاد آخرشم میره 🤣‌

هر چقدر پاک تر بد بخت تررررر

🖕❤️

دوست من هرشب تو بغل یکی بود

پسرای دیگه با یه پسره گرقته بودنش 

الان داره با یکی ازدواج میکنه که سرتاپاشو طلا گرفته و هروقت میبینتش دسته گل و کادو دستشه

خرابا همیشه شانس دارن 

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

نوبت تو هم میرسه گلم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

حق✨

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

تو این دوره زمونه اون بنده خدا که تا لب گرفتن پیش رفته دسته پاکا محسوب میشه باور کن😂😂😂😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...