2777
2789
عنوان

دست روی قران گذاشتم دروغ گفتم

2444 بازدید | 131 پست

سلام دوستان لطفا کسی که واقعا اگاه کمکم کنه من شوهرم مجبورم کرد برم دادگاه و شهادت دروغ بدم برای شوهرم پرونده جعلی درست کردن تا بندازنش زندان منم توی اون دعوا بودم ومجبور شدم توی شهادتم چند تا کلمه دروغ بگم نه این که کامل دروغ بگم فقط به خاطر اینکه به ناحق نیفته زندان مجبور شدم بگم که یه نفر شوهرمو زده در صورتی که دست بهش نگرفت و شاید باورتون نشه من از اون روز داروی اعصاب مصرف میکنم و زندگیم جهنم شده بخاطر این کارم و اما باز خداروشکر شهادت من رد شد یعنی نه به سود هیچکس شد نه به ضرر

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

اینم یکی دیگه از قوانین منطقی و بسیار زیبای کشورمون

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس ولی تا اونجا که من میدونم قسم دروغ 3 روز روزه داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مجبور شدم نمیدونی چقد تخت فشار بودم

خب پس حال بدشو ب جون بخر

الان کاری از دست کسی برنمیاد

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

اینم یکی دیگه از قوانین منطقی و بسیار زیبای کشورمون

اگه همچین چیزی نبود همه میرفتن به دروغ شهادت میدادن حتی تو کشورای خارجیم نگاه کنی تو فیلماشون سوگند میخورن

آواکادو سایت🥑                                                            

سر جریان طلاق مامان بابام به اجبار بابام منم دست گذاشتم رو قران

و شهادت دروغ گفتم😭😭😭😭اما خدا میدونه که از سر ترس بود 

بعد اومدم خونه به مامانم و خانوادش گفتم و حلالیت طلبیدم 

حتی جلو قاضی غیر مستقیم اشاره کردم حرفام از روی اجباره

اگه تیز بوده باشه میفهمید

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

تو نی نی سایت همیشه افرادی هستند که حامی هستند الان میان ازت دفاع میکنن و تاییدت میکنن ...

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.