2777
2789
عنوان

دست روی قران گذاشتم دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 131 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر شهادتت به کسی آسیب نزده 

توبه کن خدا بخشنده و مهربانه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اگه همچین چیزی نبود همه میرفتن به دروغ شهادت میدادن حتی تو کشورای خارجیم نگاه کنی تو فیلماشون سوگند ...

الان نه اینکه استاتر دروغ نگفته !!!!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

قسم دروغ به قرآن سمت ما از قدیم میگفتن تا جون سه نفرو میگیره از نزدیکان انسان اما درهای توبه هم همیشه به روی انسان بازه تا دیر نشده توبه کن ان شالله خدای بزرگ میپذیره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
اگه همچین چیزی نبود همه میرفتن به دروغ شهادت میدادن حتی تو کشورای خارجیم نگاه کنی تو فیلماشون سوگند ...

قسمی که اینروزا مثل نقل و نبات شده واسه مردم و راست و از دروغ نمیشه تشخیص داد چه فایده داره 

مورد استارتر یکی بود از هزار موارد دیگه، تازه این فقط یه نمونه‌ش بود!

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

کفاره بده وتوبه کن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سر جریان طلاق مامان بابام به اجبار بابام منم دست گذاشتم رو قرانو شهادت دروغ گفتم😭😭😭😭اما خدا میدو ...

از منم فکر کنم قاضی فهمید که ردش کرد 

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

میشناسم کسی که دست رو قرآن گذاشته قسم دروغ خورده زندگی چند نفر رو سیاه کرده اما تا آخر عمر سالم بود و تو اوج عزت تو بهترین خونه فوت شد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
و اگر این قانون نبود چی میشد؟

هیچی بخواب شما

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.