سلام دوستان لطفا کسی که واقعا اگاه کمکم کنه من شوهرم مجبورم کرد برم دادگاه و شهادت دروغ بدم برای شوهرم پرونده جعلی درست کردن تا بندازنش زندان منم توی اون دعوا بودم ومجبور شدم توی شهادتم چند تا کلمه دروغ بگم نه این که کامل دروغ بگم فقط به خاطر اینکه به ناحق نیفته زندان مجبور شدم بگم که یه نفر شوهرمو زده در صورتی که دست بهش نگرفت و شاید باورتون نشه من از اون روز داروی اعصاب مصرف میکنم و زندگیم جهنم شده بخاطر این کارم و اما باز خداروشکر شهادت من رد شد یعنی نه به سود هیچکس شد نه به ضرر
سایت عمومی همه میتونن ریپلای کن حرف بقیه رو بعد حالا تو کی باشی که یادت باشه یا نه خودرگیر
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
کلا تو قرانم گفته شده از شهادت دروغ بپرهیزید و دست رو قران گذاشتن عواقب خیلی سنگینی داره نمیدونم دقیق ولی باید کفاره بدی صرف توبه کافی نیست زنگ بزن از مرجع تقلید یا فقیه بپرس یا سرچ کن
عزیزم من خودم میدونم اشتباه کردم و مث سگ پشیمونم و اگه درست متوجه شده باشی تحت فشار این کارو کردم
خداروشکر که هرچی میشه توجیه هم میکنید ...
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.