2777
2789
عنوان

گذشته همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 84 پست
اینکه شما انتخاب کسی هستید که در انتخاب شریک زندگی عاجز نبوده، چه جای خجالتی داره؟ چرا به دیگران اجا ...

مرسی بابت حرفای قشنگت مهربون🤍🫀

شاه دخت شیراز👸🏻🌹کاربری دست دونفره

میدونی چیه اطرافیانش ک میبیننش یا وقتایی ک باهمیم تیکه‌میندازن این اذیتم میکنه خودش اصن بحرفاشون اهم ...

اطرافیانش مثلا کیا؟

ببین اتفاقا اونا از قصد میگن اعصاب خودتو خرد کنن گاهی اوقات حرفایی میگن ک اصلا خودشونم قبول ندارن

واقعن اگر چیز مهمی بود اتفاقا بقیه سعی میکردن ب روت نیارن

الان ما هیچوقت ب روی زندایی نمیاریم کارای داییمو 

چون واقعن کم چیزی نیس

ولی وقتی نشستی تو ی جمعی و هی بد شوهرت رو فامیلاشون گفتن. مشخصه دنبال چی هستن

میبینن شوهرت متعهد ب توعه از بین اونهمه زن و دختر متفاوت. ترو انتخاب کرده. حلوا حلوا میکنه اینقدر عاشقته و اولویتی 

میگن از طریق شوهره ک نمیشه

بیان روح و روان ترو. مغز ترونسبت ب شوهرت شستشو بدن بلکه زندگیتون ازهم  بپاشونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه شما انتخاب کسی هستید که در انتخاب شریک زندگی عاجز نبوده، چه جای خجالتی داره؟ چرا به دیگران اجا ...

ایشون حرفای خوبی میزنن به حرفاش گوش کن

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

اره درسته ولی قبول کن مردا زرنگتر از اونی هستن ک گذشتشون لو بره تو تحقیقات مخصوصا در رابطه با اینکه ...

چی بگم 

به هر حال اگر این موضوع برای کسی مهم باشه، باید پیش از بله گفتن و شروع زندگی مشترک بهش رسیدگی کنه، نه بعد از اون. 

اینکه شریک فعلی زندگیمون رو به خاطر گذشته ی پیش از حضورمون نکوهش کنیم اصلا عادلانه نیست. 

موافقم باهات ولی من برعکس اون باهیچ کس نبودم ک همه خاطره هام با ینفر باشه

هرکسی یه دردی داره

من ۷ سال با شوهرم دوست بودم روابطمونم آزاد بود

با غیر از من با هیچ کسم نبود اینو هم من میدونم هم دوستام هم دوستای خودش

به چه بدبختی ای هم ازدواج کردیم عاشق هم بودیم و هستیم ولی الان انقدر احساس گناه میکنم که بهش اجازه میدادم هر چند وقت یبارم بهش میگم میگه خودت اولین بار خواستی راستم میگه

۷ سال عاشقی و دربدری کشیدم الانم چند ساله ازدواج کردم اومدم فرانسه بعد ازدواجم خواب دیدم یه ندایی بهم گفت اگر گناه نمیکردی ۵ سال زودتر باهاش ازدواج میکردی

هنوزم احساس گناه دارم

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
هرکس یه گذشته ای داره خودتو درگیر نکن اینقد کنکاش نکن توگذشتشخودت اذیت میشیمنم گذشته خوبی نداشتم گاه ...

میکشه ادمو 

فقط خدا رحم کنه به دخترایی که رابطه داشتن با کسی که الان ندارنش اینو هیچ وقت نمیتونم هضم کنم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
مرسی بابت حرفای قشنگت مهربون🤍🫀

دیدی چه حرفای خوبی زد بهت 

حس میکنم تو دهن بینی وحرفای دیگران رو تاثییر داره یه عده خاله زنک به ک.. شعر گفتن وبذر شک تو دلت کاشتن

دیدی چه حرفای خوبی زد بهت حس میکنم تو دهن بینی وحرفای دیگران رو تاثییر داره یه عده خاله زنک به ک.. ش ...

دقیقا هم‌دهن بین هم‌اینکه اصلااا انتقاد پذیر نیسم ینی چیزی بگن ازش خیلی عصبی میشم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹کاربری دست دونفره

هرکسی یه دردی دارهمن ۷ سال با شوهرم دوست بودم روابطمونم آزاد بودبا غیر از من با هیچ کسم نبود اینو هم ...

دیگه کاریه که شده دیگه نباید اجازه میدادی ولی دادی اشکال نداره وقتی خودت خواستی سرزنش کردن خودت واحساس گناه کردنت الکیه

بنظر تون الان مردا هم مثل زنا فکر میکنند راجع ب گذشته همسرشون؟؟ ینی براشون مهمه یا خیر

به من که شب عروسی گفت گذشته خودم به خودم ربط داره گذشته زنمم به خودم ربط داره 😂😂😂😂

جواب من : ۱_ این دیالوگ فیلم نبود ؟ 

۲_ یکم دیر نیست برای این حرف ؟

۳_ منو تو که از بچگی باهم بودیم خرر پس این چیه گفتی ؟ 

دقیقا هم‌دهن بین هم‌اینکه اصلااا انتقاد پذیر نیسم ینی چیزی بگن ازش خیلی عصبی میشم

این بده واقعا بده 

روخودت کار کن نذار خدایی نکردی این اخلاقت بینتون فاصله بندازه