2777
2789
عنوان

گذشته همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 84 پست
پسرا دنبال چین؟ 🚶🏼‍♀️

حالا یه غلطی کرده ولش کن زندگیتو بچسب دختر 

تو که نبودی اون موقع 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خودم نه دوس داشتم همه خاطراتم با ینفر باشه

پس باید بایکی مثل خودت ازدواج میکردی که دیگه الان بهش شک نکنی

ولی متاسفانه با دم دستی شدن بعضی از دخترامون دیگه پسرا بدون رابطه نیستن

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوراشو زده. کاراشو کرده پس اگر میخاست خیانت کنه تاالان کرده بودنگران نباشاز اینجور مردا اینقدر اطراف ...

میدونی چیه اطرافیانش ک میبیننش یا وقتایی ک باهمیم تیکه‌میندازن این اذیتم میکنه خودش اصن بحرفاشون اهمیت نمیده ولی خب برای من ازار دهندس من بخام فراموش کنم ب روی خودم نیارم بقیه کرم میرریزن اینم بگم ک شک ندارم از حسادته شوهرم خیلی بهم توجه میکنه و دوسم داره

شاه دخت شیراز👸🏻🌹کاربری دست دونفره

موافقم قبل از ازدواج باشه اما بعدش فایده ای نداره،بعد الان مد شده زگیل وگواهی واین چیزا چند سال پیش ...

اینکه نباید در گذشته تجسس کرد، به این معنی نیست که نباید شناخت کافی و اعتماد حاصل کرد. 

به هر حال ازدواج مبحث مهمیه که نباید سرسری و بدون برنامه واردش شد. 

هرکسی باید معیار و میزان درستی برای انتخاب شریک زندگیش داشته باشه و هر کسی رو لایق ورود به حریم محترمش ندونه. 

هرکسی گذشته ای داره، ولی افراد شخصیتی دارند که اون شخصیت بر اساس مواردی ساخته میشه. اعتقاد و باور فرد، هدفش از زندگی، شرایط کنونی و … مواردی هستند که باید برای ما مهم باشن. 

اینکه از سلامتش مطمئن باشیم هم بسته بر شناختی که از او داریم، پیش از ازدواج باید صورت بگیره. 

امیدوارم که دوستتون سلامت باشن زندگش فعلیشون به قدری زیبا و خوشرنگ باشه که این مشکلات تا حدودی جبران بشه… 

متاسفانه گاهش شرایط به گونه ای پیش می‌ره که خیلی وقت ها میزان و معیار درست برای انتخاب شریک زندگی ناشناخته باقی می‌مونه…

خب طبیعتا نه

اشتباهتون همینجاس باید قبل از ازدواج مو رو از ماست میکشیدی بیرون وبا چشم باز انتخاب میکردی

پس باید بایکی مثل خودت ازدواج میکردی که دیگه الان بهش شک نکنیولی متاسفانه با دم دستی شدن بعضی از دخت ...

فک‌نمیکنم همچین پسری باشه😂الان پسرای ۱۴ سالع تو رابطن

امیدوارم خودم بهش گفتم ب هیچکس فرصت د‌وباره نمیدمو برم ذیگ برنمیگردم بهش فهموندم هوس گذشته کنه دیگ‌م ...

حالا هی حساسش کن 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
اشتباهتون همینجاس باید قبل از ازدواج مو رو از ماست میکشیدی بیرون وبا چشم باز انتخاب میکردی

خب من همون اول خط قرمزامو گفتم‌بهش

اینکه نباید در گذشته تجسس کرد، به این معنی نیست که نباید شناخت کافی و اعتماد حاصل کرد. به هر حال ازد ...

اره درسته ولی قبول کن مردا زرنگتر از اونی هستن ک گذشتشون لو بره تو تحقیقات مخصوصا در رابطه با اینکه با زن های مختلفی در ارتباط بوده بقیه موارد رو میشه فهمید اما اینو نه خیلی کم پیش میاد

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
زن باز بود

اینکه هنوزم کم سنه عزیزم ولش کن زندگیتو بکن 

میدونی چیه اطرافیانش ک میبیننش یا وقتایی ک باهمیم تیکه‌میندازن این اذیتم میکنه خودش اصن بحرفاشون اهم ...

اینکه شما انتخاب کسی هستید که در انتخاب شریک زندگی عاجز نبوده، چه جای خجالتی داره؟ 

چرا به دیگران اجازه می‌دیدکه بدون هیچ توجیه و منطقی روانت رو آزار بدن؟! 

سرت رو بالا بگیر و بابت مسئله ای که اصلا مسئله ای نیست دچار شرم بی جهت نباش! 

زندگی قشنگت رو بی دلیل و به خاطر حرف های غیر منطقی، جاهلانه و نا تمام دیگران خراب نکن. 

نگذار ردپای بی ارزش دیگری پای زندگیتو سست کنه…

زندگی رو در کنار هم زندگی کنید و به مسائل پوچ اجازه ی به هم زدن این زندگی رو ندید. 

خب من همون اول خط قرمزامو گفتم‌بهش

باید قبل از ازدواج یه جوری از زیر زبونت میکشیدی که با کسی رابطه جنسی نداشته باشه