2777
2789
عنوان

گذشته همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 84 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی نباید میگفتم؟!

هرگز

داری خودتو تخریب میکنی 

با هربار یادآوریش داری خیلی قشنگ میگی من میدونم و بازم دارم باهات ادامه میدم پس منم بی ارزشم

با بی توجهی به این موضوع میتونی بگی من میدونم ولی بخشیدمت

این دوتا خیلی فرق داره 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
هرگزداری خودتو تخریب میکنی با هربار یادآوریش داری خیلی قشنگ میگی من میدونم و بازم دارم باهات ادامه م ...

ن عزیزم کاراشو ب روش نمیارم ک 

شاه دخت شیراز👸🏻🌹کاربری دست دونفره

کلی دوست دختر رابطه هم داشته از دایرکتای خیلی قدیمیش فهمیدمخاستگاری نرفته عاشقم اگ شده باشه واسه بچگ ...

شوهر منم به اندازه موهای سرمون داشته و منم بین چتای قدیمیش دیدمشون و خیلی عذاب میکشم وقتی بهشون فکر میکنم حتی وقتی نوجوون بوده عاشق شده ولی خودش اصلا چیزی نمیگه وقتی به روش میارمم عصبانی میشه میگه بس کن ولی واقعا دست خودم نیست

مخصوصا اینکه زیگیل تناسلی هم گرفته از همونا و خیلی در عذابم ..

من نمیگم خودم پاک پاک بودم ولی حداقلش رابطه ای با جنس مخالفم نداشتم نداشتم.

موافقم قبل از ازدواج باشه اما بعدش فایده ای نداره،بعد الان مد شده زگیل وگواهی واین چیزا چند سال پیش ...

مثل من که فقط بخاطر اینکه دوسش دارم چیزی نمیگم و حرفای اطرافیان رو تحمل میکنم🫠

میدونی چیه اطرافیانش ک میبیننش یا وقتایی ک باهمیم تیکه‌میندازن این اذیتم میکنه خودش اصن بحرفاشون اهم ...

دقیقا خیلی سخته منم بارها شده به روم میارن ولی جرعت نمیکنن جلوی شوهرم بگن فقط منو عذاب میدن🫠🥲

چی بگم به هر حال اگر این موضوع برای کسی مهم باشه، باید پیش از بله گفتن و شروع زندگی مشترک بهش رسیدگی ...

عزیزم❤️خب کسایی مثل من که هیچییی از این کارا نمیدونستن چی؟؟منیکه اصلا چیزی نمیدونستم از لحاظ عقلی بچه بودم بعد ازدواج مغزم باز شد و تازه دارم میفهمم ولی کار از کار گذشته

منم مثل استارتر خیلی در عذابم به اندازه موهای سرمون دوست دختر داشته و رابطه💔

و من بعد عقد متوجه شدم ولی خیلی دیر شده بود تازه بعد عقد بهم گفت که زیگیل داره...

جاریمم که چپ میره راست میره میگه بیماریتون خوب نشد؟(طعنه وار)

چرا؟چون شوهر من از سر بچگی به داداش و زن داداشش گفته و اونا هم به روم میارن😐

چی بگم ولی این حقم نبود اینهمه خودمو پاک نگه داشتم..!

عزیزم❤️خب کسایی مثل من که هیچییی از این کارا نمیدونستن چی؟؟منیکه اصلا چیزی نمیدونستم از لحاظ عقلی بچ ...

دقیقا عین همیم 

دقیقا خیلی سخته منم بارها شده به روم میارن ولی جرعت نمیکنن جلوی شوهرم بگن فقط منو عذاب میدن🫠🥲

میشه درخاستمو قبول کنی صحبت کنیم درد همو بهتر میفهمیم