2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر😢😢😢😢

960 بازدید | 56 پست

سلام

دوستان من ساوه زندگی میکنم و مادرم اینا تهران هستن آخر هفته اومدن خونه ما 

(الان چند وقت هم هست به شوهرم میگم ما رو ببر سینما نمیبره)

فهمیدم داداشم میاد گفتم با اون میریم گفت باشه

ما دیروز خونه مادربزرگم بودیم قرار بود ساعت هشت بریم که نشد به شوهرم زنگ زدم گفتم من دارم با خواهر و برادرم میام خونه گفت سینما نرفتی گفتم نه جور نشد احتمالا ده بریم گفت باشه 

بعد من یکم سرما خورده هستم دیروز وقتی سینما ساعت هشت کنسل شد من یکم آرایش کردم که میام خونه شوهرم تو ذوقش نخوره (آخه من چادری هستم و بیرون می رم آرایش نمیکنم)میگه چرا آرایش کردی گفتم بخاطر تو میگه دروغ میگی این حرفش منو آتیش زد

بعدم که از سینما اومدم کلی کم محلی کرد با کلی اصرار گفت چرا این ساعت رفتی سینما گفتم من که بهت گفتم بخدا کلی هم بخودش اصرار کردیم بیاد گفت نه من خودم پشت فرمون میشینم خیلی سالی بود سینما نرفته بودم تو سینما خیلی خوش گذشت اما از دماغم اومد بنظرتون من مقصرم؟؟؟😥😥😥

بله به نظرم شما مقصرین چون دیگه هیچ اختیار عملی از خودتون ندارین نه راجع به ظاهرتون نه حتی راجع به یک سانس سینما با خانواده تون!!!!!!به خاطر همه چیز باید با جزییات پاسخ گو باشین و نهایتا برچسب دروغگو بخورین!

تو رابطه زوجین نه پرخاشگری و قلدری کارسازه نه انفعال و حل شدن کامل در وجود همسر اعتدال و اقتدار شخصیتون رو توی همه ی روابط حفظ کنین چه روابط با همسر چه پدرمادر چه فرزند و چه محیط کار 

باهرکس. دقیقا همونطور رفتار میشه که خودش اجازه میده

حال متکلم از کلامش پیداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله به نظرم شما مقصرین چون دیگه هیچ اختیار عملی از خودتون ندارین نه راجع به ظاهرتون نه حتی راجع به ی ...

چون اون برام تصمیم میگیره میگی؟؟برادر من نوزده سالشه خواهرم شونزده من با اینا رفتم سینما از دماغم اومد بخدا احساس کردم حسودیش شد

بعضی وقت هااین سوتفاهم هاپیش میاد نمیشه کسی مقصرکرد فقط باید کاری کرداعتماد جلب بشه 

البته بعضی وقت هامردهادنبال بهانه هستن بدشانسی یه چیزی براشون جورمیشه 

ناراحت نباش پیش میادنمیشه همیشه مواظب بود

برای سلامتی دخترم دعاکنید