2777
2789
عنوان

تربیت پسربچه 😩😩😩

1224 بازدید | 76 پست

گاهی وقتادوس دارم همسرم کمک کنه توبعضی ازمسائل بچه پارسال مهدکودک کوچیک بوددوستاش همه کوچولوآنچنان چیزایی نمیدونستن چون غیرانتفاعی هم بودمدیرم چهارچشمی مراقب بودچیزی ندیدیم امسال ماشالاهرهفته چالش داریم ،یکی ازدوستاش یکی دونفروازپشت بغل کرده محکم فشارداده دارم بهتون آمپول میزنم همسرم الان زنگ زده این بچه میگه یکی دونفرلپمومیکشن شب بشینیم بگیم اجازه نده بزرگ شدی بهش یاددادم اندام جنسیت کسی حق نداره دست بزنه همسرم میگه بیشتربایدیادبدیم بچه داری واقعاسخته 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمو اول و دوم بردم غیر انتفاعی الان دولتیه مدرسشون خوبه شکر خدا ولی باز ترسناکه کلا

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

وای چه چیزا من تا بحال ندیدم آخه تو این سن.بتید به مربیش بگی مراقب باشه پس اونجا چکارس

کلاس اوله معلم حواسش نبودچن روزه مدیرنماینده جنگ ودعوادارن باخانواده ی اون بچه

تربیت بچه واقعا سخته هردو جنس پسرو دختر. چه بسا پسر بیشتر

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

من به پسرم گفتم کسی اجازه نداره به بدنت دست بزنه، کسی اجازه نداره جاهایی که با لباس پوشیده میشه رو ببینه بجز بابا مامان،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بروبه مدیربگو برخوردکنه دوربین بایدنصب بشه همه قسمت های مدرسه

بچه ت کوچیکه نمیتونه ازالان ازخودش دفاع کنه بگونزدیک مدیرومعاوناوایسته کسی اذیتش نکنه اگه کردن تهدیدشون کنه به بابام میگم قراره ازتون شکایت کنه چون دوربینامیگیرن

کلاس اوله معلم حواسش نبودچن روزه مدیرنماینده جنگ ودعوادارن باخانواده ی اون بچه

اهان اول

فکردم مهد میره

تو سن هفت سال پسر بچه ها ازین مسائل زیاد دارن باید خیلی مراقب بود اگرم بخای تنبیه کنی بدتر میرن تو پنهان کاری

براش منطقی توضیح بده و اصلا دعوا نکن و هیج وقت تنهاش نزار معلمم باید هواسش باشه

بهش یاد بدید اندام های خصوصی رو هیچ کس نباید ببینه یا دست بزنه.اگه اینکارو کرد جیغ بزنه یا داد بزنه. ...

یاددادم همسرم زنگ زده شوخی های لپ کشیدن هم بگونکنن پسره بایدیادبگیره ازالان دیگه دیگه اون بچه ی گوگولی نیست