2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 56 پست
خب کارت یه جورایی بد بوده باید بدون شوهرت جای تفریحی نری خودش اگه با خانوادش بره تورو نبره یا تو نتو ...

ميگه هر چي گفتن نرفته باهاشون!!!!!! بعدم زنشه ها مگه اسيري گرفته كه ميگي كارت بد بوده!!!! سينما با برادر و خواهر كار بديه واقعا!!!!! واي كه چقدر زنا بدبخت شدن  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چون اون برام تصمیم میگیره میگی؟؟برادر من نوزده سالشه خواهرم شونزده من با اینا رفتم سینما از دماغم او ...

برو ببوسش و بهش بگو میدونم ناراحتی شاید بیشتر دلخور شی اینو بگم دلیل ناراحتیتو هرچی فکر کردم متوجه نشدم لااقل برام توضیح بده بار بعد تکرار نکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیدم عزیزم اتفاقا ماچش کردم حتی عذر خواهی کردم اما بی فایده بود الانم اس دادم جواب نداد

بابت چی عذرخواهی کردین دقیقا؟چون با خواهر برادرتون رفتین سینما؟چون به عنوان یک ادم بالغ خودتون راجع به ظاهرتون تصمیم گرفتین؟چون گاهی ادم نیاز داره با خانواده اش وقت بگذرونه؟ چون دعوتش کردین و رد کرده!!؟؟بابت چی منت کشی میکنین که ایشون بی اعتنایی کنه؟ چون یکساله منتظر یک سینما رفتن ساده این!!؟ببین خودت بهش مجوز میدی اینطور رفتار کنه

حال متکلم از کلامش پیداست
خب کارت یه جورایی بد بوده باید بدون شوهرت جای تفریحی نری خودش اگه با خانوادش بره تورو نبره یا تو نتو ...

عزیزم کلی اصرار کردم گفت من به سینما علاقه ندارم بعد میدونی چند وقته قراره ببره شاید بگم یک ساله

ببخشيد وقتي هزار بار گفته منو بير و لي نبوده

شوهرشم بازم نتونسته بره ناراحتي داره؟؟؟؟ شوهرش حسوديش شده همين

ميگه هر چي گفتن نرفته باهاشون!!!!!! بعدم زنشه ها مگه اسيري گرفته كه ميگي كارت بد بوده!!!! سينما ...

واقعا یعنی خیلی شرایط بدی بود قشنگ معلوم بود بهم محل نمیده جلوی خواهر برادرم

عزیزم کلی اصرار کردم گفت من به سینما علاقه ندارم بعد میدونی چند وقته قراره ببره شاید بگم یک ساله

كارتون بد نبوده نياز به عذر خواهي هم نبود باعث ميشه پيش خودشون فكر كنن ناراحتي اشون به جا بوده وتوقعشون بره بالا

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ميگه نر چي گفتن نرفته باهاشون!!!!!! بعدم زنشه ها مگه اسيري گرفته كه ميگي كارت بد بوده!!!! سينما با ب ...

واقعا خانوم خوشبخت شما میزاری همسرت با خانوادش بی تو بره سینما میزاری؟؟با این لحن تند شما کاملا واضحه خیر بعد ایشون چادری هستن کلا ارایش نمیکنن خب اون فکر کرده کنارش خوشحال نیست و کنار خانوادش شادابه و حس به خودش رسیدن داره عقل کل بازی در نیارید این حس حسادته یا اینکه اون مرد فکر کرده چیزی کم گزاشته که زنش با دیدن دیگران و خانوادش پر انرژی میشه نه با اون 

بابت چی عذرخواهی کردین دقیقا؟چون با خواهر برادرتون رفتین سینما؟چون به عنوان یک ادم بالغ خودتون راجع ...

راست میگی من خیلی بهش وابسته ام حالم از خودم بهم میخوره که تونست شادی مو بهم بزنه

كارتون بد نبوده نياز به عذر خواهي هم نبود باعث ميشه پيش خودشون فكر كنن ناراحتي اشون به جا بوده وتوقع ...

منم دیدم هر چی میگم بی فایده ست گفتم تو که دیدی سانس سینما البته از نظر تو ساعتش بده من هزار بار بهت گفتم ما رو ببر خودت میبردی که اینجوری نشه

راست میگی من خیلی بهش وابسته ام حالم از خودم بهم میخوره که تونست شادی مو بهم بزنه

یکم قوی تر باش دوست من 

هیچکس از ادم ضعیف خوشش نمیاد حتی خودت 

کار اشتباهی نکردی چرا عذرخواهی میکنی ؟بی اعتناست که بی اعتنا باشه فوقش بهش میگفتی فلانی جان گویا دلت گرفته از چیزی هر وقت اماده بودی. راجع بهش حرف میزنیم بعد میرفتی دوش میگرفتی یاهرچی 

یه سینما که این. اداهارا رو نداره میخواست بیاد یا میخواست قبل رفتن مخالفت کنه 

هی عین بچه ها چته چته بیا ببوسمت منو ببخش چرا ناراحتی وای ووی طرف هی بدتر میکنه بار بعد سردتر رفتار میکنه 

عین یک ادم بالغ رفتار کن تا همسرت هم مجبور بشه با بالغ درونش باهات مواجه بشه نه کودک درونش

حال متکلم از کلامش پیداست