خالم تو تهران یه کار بهم معرفی کرد یه غلطی کردم اومدم تهران با همکارام بحثم شد ادمای تومخی و محیط پر حاشیه ای داشت اعصابم خورد شد تو این چهار روز چند دفعه تو محل کار اشکم دراومد کار رستوران خودش سخت هست هر روز حوصله جنگ اعصاب ندارم دراومدم از محیط کار هم خالم بهش برخورده که تو نمیتونی کار کنی تو فلانی تو بمانی از یه طرف مامانم رفته تو پوز باهام سرد شده چکار کنم تهران اومدنم اشتباه محض بود زورم میاد زیر دست اتباع باشم برام بتازونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه کار دیگه پیدا کن و اینکه یکم صبر و تحملت رو بیشتر کن
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم