2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 21880 بازدید | 3904 پست

هیچی بابا به خانومه گفتم منم تو بازی ج ح تایپتون شرکت بدید 

گفتن نمیشه ما بازیمون دوستانست و همه دختریم

ولی من دیدم چندتا پسر هم بودن تو بازیشون

گفتن نمیشه هیچی دیگه خاصه معذرت خواهی کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بابا به خانومه گفتم منم تو بازی ج ح تایپتون شرکت بدید گفتن نمیشه ما بازیمون دوستانست و همه دختر ...

الان اینو برا کی نوشتی؟؟ 

رندوم اقا هم میتونه تو بازی شرکت کنه پست بذاره ولی اون دوستم ک بهش درخواس دادی حتییییی جواب ریپلای اقای رو هم نمیده چ برسه بخواد باهاش ج ح بازی کنه....یا تگت کنه

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

ای واااای من همیشه گفتم رضا شیرین میزنه بازم میگم خخخ جان ما فردا نمیای ی دورهمی خونه مامانم بذاریم

خیلی معرکه بود اون زمان 

انگار ک خواب میدیدیم خیلی همه چی از ما جلوتر بود😅

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نمی‌دونم جواب اون خانومه رو دادماع چه خوب بازی قشنگی بود ممنون میشم منم بازی بدیدآهان من که نمیشناسم ...

دیدم پیامتو... ..میشه بازی کنی اما کسی تگت نمیکنه خودت دیدی دوس داشتی میتونی شرکت کنی همین وگرنه اینجوری نیس ک آقای رو دعوت ب بازی کنیم 

الان اینو برا کی نوشتی؟؟ رندوم اقا هم میتونه تو بازی شرکت کنه پست بذاره ولی اون دوستم ک بهش درخواس د ...

با من بود

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

خو چرا ریپ نزده؟؟ دیدم بهت درخواس داده فهمیدم با تویه ...اما فکنم ریپ بلد نیست

خخخخ یاد میگیره بره بگرده

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

خخخ عجیب بود یکهو وسط تاپیک بی مقدمه مث اینا ک ب در میزنن دیوار بفهمه

وااای😂😂😂😂

ملکه ببخشید تاپیکو قفل کردم قسمت نبود بخدا بلد نبودم پی وی بدم

یادت دادم ک وای بهتر من ترسیدم گفتم الان عکست میاد همه میبینن 

یادت دادم ک وای بهتر من ترسیدم گفتم الان عکست میاد همه میبینن

جون دراومد خودم🤣🤣🤣من برم شام درست کنم الان شوهر میاد با اونی که گفتی نگاه کنم پی وی برات میدم ..بازم ببخشید فعلا

جیش تو این زندگی😒