یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچی بابا به خانومه گفتم منم تو بازی ج ح تایپتون شرکت بدید گفتن نمیشه ما بازیمون دوستانست و همه دختر ...
الان اینو برا کی نوشتی؟؟
رندوم اقا هم میتونه تو بازی شرکت کنه پست بذاره ولی اون دوستم ک بهش درخواس دادی حتییییی جواب ریپلای اقای رو هم نمیده چ برسه بخواد باهاش ج ح بازی کنه....یا تگت کنه
daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️
الان اینو برا کی نوشتی؟؟ رندوم اقا هم میتونه تو بازی شرکت کنه پست بذاره ولی اون دوستم ک بهش درخواس د ...
با من بود
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕
خو چرا ریپ نزده؟؟ دیدم بهت درخواس داده فهمیدم با تویه ...اما فکنم ریپ بلد نیست
خخخخ یاد میگیره بره بگرده
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕
خخخ عجیب بود یکهو وسط تاپیک بی مقدمه مث اینا ک ب در میزنن دیوار بفهمه
وااای😂😂😂😂