2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

281 بازدید | 56 پست

من همش خواب میبینم که پسرخالم باهام ازدواج کرده یا داریم ازدواج میکنیم اینم بگم ک خدایی من بهش فکر نمیکنم و الان چهار سالی هست اصا رفتو امد نداریم ولی خب چند باری تو خیابون همو دیدیم بهم سلام علیک کردیم نگاهاش یکم عمق داره ینی یه حسی بم دست میده شایدم اشتباه باشه ولی این عجیبه که همش خوابشو میبینم با اینکه بهش فکر نمیکنم یعنی تعبیرش چیه؟

منم یه مدت خواب یه نفر از فامیل و میدیدم

خداشاهده حالم بد بوددددد

وحشتناک بود

عین خوابای تو

میگن وقتی کسی مدام به خوابت میاد یه تئوری هست میگه یا دلش تنگ یا دلش میخواد باهات حرف حاصی بزنه

نمیدونم من که به خدا گفتم اگه یه شب دیگه قراره خواب این یارو رو ببینم دیگه از خواب پا نشم بهتره

و دیگه ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست البته بعضی خانواده ها نه همه بعد پسرا فامیل ما اکثر همه نگاهاشون عمق داره😂😂 حالا دیگه نمی دونم 😂😂😂

حرفی که حقیقت داشته باشه پشت سرت گفته نمیشه 🤐🤫

منم یه مدت خواب یه نفر از فامیل و میدیدم خداشاهده حالم بد بوددددد وحشتناک بود عین خوابای تومیگن وقتی ...

وای چ عجیب.

این پسرخالم خیلی پسر خوبیه همسن هم هستیم ۲۳ سالشه . خجالتی و یکم ازین بچه مثبتاس

ینی حتی اگه خوابمم تعبیر بشه بدمم نمیاد باهاش ازدواج کنم ولی خب ممکنه با خانوادش یکم درگیر بشیم اخه شوهر خالم که باباش میشه چند سال پیش با خانواده مادریم سر مسعله کوچیک بحثش میشه و همین باعث میشه که دیگه رفتو امد نکنیم

خوابهای شما ناشی از افکار و ضمیر ناخوداگاه شماست. به پسرخاله ربطی نداره خوشگلم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست البته بعضی خانواده ها نه همه بعد پسرا فامیل ما اکثر همه نگاهاشون عمق دار ...

ن من خالم خدایی گله خانواده خوبین سر یه سو تفاهم و بحثای مسخره رفتو امد نداریم ینی بازم مشکلشون با خانواده ما نیس با پدربزرگ مادربزرگم مشکل داشتن . ولی پسرخالم رو دوست دارم ن اونجوری عشقو عاشقی ولی خب پسر خوبیه

وای چ عجیب. این پسرخالم خیلی پسر خوبیه همسن هم هستیم ۲۳ سالشه . خجالتی و یکم ازین بچه مثبتاس ینی حتی ...

واقعا عجیبه چون منمخواب بچه ی حالمو دیدم

اونم ۲۳ سالشه :/

ایشالله که اگه به صلاح هم هستید موقعیتش پیش بیاد

مطمئنی دوسش نداری

که خوابش و دیدی؟

یعنی منظورم اینه از تاثی دوست داشتن باشه که خوابشو میبینی

واقعا عجیبه چون منمخواب بچه ی حالمو دیدماونم ۲۳ سالشه :/ایشالله که اگه به صلاح هم هستید موقعیتش پیش ...

چرا دوسش دارم ولی خب ن اونجوری ک بگم بهش داعمفکر میکنم یا اگه نباشه میمیرم . ولی میگم بدمنمیاد باهاش باشم پسر سالم و پاکیه

ن من خالم خدایی گله خانواده خوبین سر یه سو تفاهم و بحثای مسخره رفتو امد نداریم ینی بازم مشکلشون با ...

آره خوب بعضی خانواده ها واقعا خیلی خوبن مالا ما یه مشت عجوزه ان دیگه بعضی مواقع حس شیشم خیلی درست کار میکنه اگه حس میکنی نگاهش به جوریه به نظرم حست درسته حالا نظر منه

تو ضمید ناخوداگاهم. دلمبراش تنگ شده اره اینماعتراف . ولی بهش فکر نکردم که بگم خوابشو دیدم🫤😂

همین که موضوع تاپیکت هست ازدواج فامیلی یعنی ناخوداگاهت به ازدواج باهاش داره فکر میکنه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آره خوب بعضی خانواده ها واقعا خیلی خوبن مالا ما یه مشت عجوزه ان دیگه بعضی مواقع حس شیشم خیلی درست کا ...

خب چیکار کنم پا پیش بذاره این ازون ادماییه ک مثلا دختر فالو نداره یا ازون درونگراها ک چیزی ب زبون نمیاره یا بخاطر اینکه ن بشنوه چیزی نگه 🥲😂

همین که موضوع تاپیکت هست ازدواج فامیلی یعنی ناخوداگاهت به ازدواج باهاش داره فکر میکنه.

عه اره راست میگی خب چیکار کنم واقا پسر خوبیه سالمه از بچگی باهم بزرگ شدیم بدمم نمیاد باهاش ازدواج کنم ولی منظور اینه ک اونجوری نبوده هرشب یا همیشه بهش فکر کنم

خب چیکار کنم پا پیش بذاره این ازون ادماییه ک مثلا دختر فالو نداره یا ازون درونگراها ک چیزی ب زبون نم ...

والا من در این مورد بی تجربه ترین آدم عالمم هرکیم بهم پیشنهاد میده میپرونمش مامانم همیشه میگه تو فقط قیافه داری اخلاقت صفره شوهر نمی کنی میمونی رو دستم 😂😂😂