2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 21880 بازدید | 3904 پست
آره وقتی میای خونه ش با چادر صورتتو غنچه میگیری منم تو کوچه بهت افتخار میکنم اما از هیولای درونت ک ک ...

من همیشه چادر سر میکنم الانم با چادر نشستم

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگ میشه ی قل امسال بدنیا بیاری یکی سال بعد

بله برا من شد. 

چون. پسرم.. رشد نداشت... تا اخر بارداریم تحت نظر یه دکتر خوب بودم. 

مادرم سکته قلبی کرد. یه مدت بخش ای سیو تو کما بود. اون وقت من هشت هفته باردار شدم. 

رفتم برا دیدنش. هیشکی رو نمیزاشتن بره پیشش. 

بخاطر شرایطم منو گذاشتن برم... 

فک کن تو حال مامانو تاحالا ندیده بودم. منم شک میشم و بخش بقلیش بستری بودم... بهم گفتن یه قلت قلبش نمیزنه... 

چون همسان بودن ریسک بود برام.. 

مامان بهتر شد اومد بخش قلب.... ولی اصلا نمیتونست حرف بزنه... رفتم پیشش بهش گفتم بارداریم چطوره فقط اشک میریخت... خوب شدیم دوتایی مرخص شدیم...و  مامان اومد مشهد.........نمیدونم چه نذری کرد..تا هفت ماهگی  تحت نظر بود م  ک جفتشونو سزارین بش م. مردمو خارج کنن.

بعد رفتیم با مامان برا چکاپ...ک یچی عجیب رخ داد..

قلب پسرم میزد..ولی رشدش  ممتوقف شد... ک دیگه اجازه ختم بارداری ندادم با..رضایت خودم نگهشون داشتم..دخترم بوقت دنیا اومد و پسرم هنوز نه..ــو نگهش داشتم تا موقعش  برسه..مامانم. بعد چکاپ باز اومد مشهد و برگشت و برام.. اژ مشهد سیسونی اورده بود بازم. 

مامانم زمستون 85فوت شد... و پسرم موند. و 86دنیا اومد. هرجفتشونم طبیعی دنیا اومدن.. 💔خیلیاذیت شدم. 

مخصوصا فوت مامانم.. خیلی بد بهم شک وارد کرد

دکتری  ک منو ویزیت میکرد بخاطر بارداری من بورسیع شد برا امریکا و رفت.. 😐

به خانه برمیگردم💓

واییییی🤣🤣🤣

میگم ک ملوک از موش تبدیل شده به هیولا 😂😂😂😂 

من همیشه توی لاتی و الواتی ده هیچ جلو بودم 

الان کفشای ملوک رو تمیز میکنم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

میگم ک ملوک از موش تبدیل شده به هیولا 😂😂😂😂 من همیشه توی لاتی و الواتی ده هیچ جلو بودم الان کفشای ...

از بس با تو گشته🤣🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

بشه ها م حالم اوکی نیس میرم بعدا میام نمیدونم کی ولی میام تا شبخودافستون🥲🫂@ملکه455_‍@اوج_آسمان‍@هی ...

چرا بمن نگفتی پس🤧🤧🤧   اگ لغوت نزدم حالا ببین🤨😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....