2777
2789
عنوان

دعوا با پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
الان چیکار کنم😭؟

کات

ب چ دردت میخوره این اخه

بچه ساله رابطه جدی کجا بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

6ماه بسه! دیگه نرو دنبالش اگه بخواد خودش میاد

مشکل اینکه خودش میاد ادعای عاشقیم داره ولی اصلا نمیگه بیا ببینمت اون چندبارم ک باهم رفتیم بیرون شاید باورت نشه تو پارک همو دیدیم

دروغ گفته بهت و اتفاقی برای خونوادش نیوفتاده و با توجه به چیزایی که گفتی هم عمدا اینکارارو میکنه که خودت خسته بشی و بری یکم فکر کن

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
قصدش جدی بود اگه این اتفاق برای خانوادش نمیفتاد الان من اصلا نمیدونم چیکار کنمم

چه اتفاقی افتاده مگه؟

تو کاری نکن.زندگیتو بکن و بیخیالش شو. اصلا سراغشو نکیر.اون خودش اگه قصدش جدی باشه بلاخره آروم که شد پیداش میشه

تو زیادی بودی براشبدعادتش کردی

واقعا واستون متاسفم اقای سارا استنلی.فکر میکردم با شخصیت تر از این حرفها باشین. ولی بی شخصیتی تمام وجودتون گرفته. یه ادم با شخصیت و با فرهنگ که شما خودتون فکر میکنین هستین.. اینجوری رفتار نمیکنه.