من و همسرم قانون داشتیم پبج دخترارو دنبال نکنیم بعد من اینستا نصب کردم برای اولین بار دیدم پیج یه دونه نداره چند تاس نگاه کردم قبلیارو همش دختر فالو کرده بود همشون دختر بودن اگر من اینکارو میکردم مطمعا میبودم خونم گردن خودم بود بعد با ارامش گفتم چرا اینکارو کردی من مگه احمقم خواب چون بلد نیستم با اینستا کار کنم دلیل نمیشه کلا نفهمم مبگه اینا مال ۱۲ سال پیشه میگم خواب چه فرقی داره من زن ۱۵ سالتم اونجا هم بودم یعنی خیانت به حساب نمیاد دادو بیداد و سر صدا کرد زدم تو گوشش گفتم فقط گمشو میگه بعد این همه سال فهمیدی دنبال چیی گفتم اگر اون موقع هم میفهمیدم مطمعا باش از زندگیم حذفت میکردم پرو پرو همچین میگه خدا لعنتت کنه گفتم پاک کن اینستا گفت نه منم گوشیش گرفتم خودم پاک کردم بهم گفت توهم پاک کن گفتم باشه گند میزنی زبونتم درازه الان چیکار کنم خودم مطمعا هستم مقصر نیستم چون میدونم از اول قانونمون بود میدونم من جای اون بودم حکم خیانت بهم زده میشد و حتما پرتم میکرد بیرون خوب میشناسمش ولی الان مبکه نه من مقصر نبستم چون فقط دنبال کردم ربطی به خیانت نداره
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمیگردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣
چرا اخه اون باید قانون حفظ میکرد یا حداقل خودش این قانون و نمیزاشت من اصلا تو این فازا نبودم گفت ببینم مرد فالو کردی زندت نمیزارم دنبال کردن مجازی فرقی نداره با دنبال کردن بیرون منم خواب بد برداشت کردم اصلا هم نگفت معذرت میخوام یا ببخشید تازه من و مقصر کرد
از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند
مرد اگه بخواد خیانت کنه راحت میکنه دیگه با این اوضاع جامعه مون
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند