دوستان من دو سال پیش زایمان طبیعی داشتم و خییییلی خوب بود و راحت بود.تجربه م رو تاپیک زدم.
الآن هفته ۳۸ بارداری دومم هستم،ولی ترس زیاد دارم.اون دفعه از هفته های پایین خیلی ورزش و پیاده روی داشتم ؛ اما این سری خیلی کمتر شده ورزش کردنم،اونم به خاطر دخترم هست که واقعا بهم مجال نمیده.خیلی کم میتونم ورزش های لگنی رو انجام بدم.خیلی هم سنگین شدم.تحرکم تو خونه خیلی زیاده،همه ش پله بالا پایین میرم،کارهای خونه رو انجام میدم بچه رو بغل میکنم و...این وسطا هم فرصت پیدا کنم،در حد نیم ساعت چندتا حرکت لگن میزنم.جارو دستی هم زیاد میکشم،ولی باز میترسم که زایمان سختی داشته باشم.با مامای خصوصی هماهنگ کردم و بیمارستان خصوصی هم میرم.شما تجربه داشتید؟
عزیزم نگران نباشید تحرکتون خوبه چون فاصله ی بین دو زایمانتون کمه زایمان دومتون راحتتر و سریع تر میشه خیالتون راحت
زندگی را با قوت ادامه دهید🪴 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ایشالله خدا از دهنتونبشنوهاسترس گرفتم که نکنه تیکه تیکه شم تو ییمارستان😑
ان شاء الله به راحتی و سلامتی زایمان میکنید فاصله ی بین دو زایمان که کمتر از 3 سال باشه راحتتره
زندگی را با قوت ادامه دهید🪴 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
زایمان اولت راحت بوده ، دومی که دیگه همه میگن اسون تره، نگران نباش همین ورزشا رو انجام بده تو همین ی ...
آخه برعکسش هم شنیدم که اولی خوب بوده و دومی بد بوده.بارداری اولم خیلی بهتر از دومی بود،اصلا سنگین نبودم، یه عالمه ورزش کردم،تحرکداشتم،پیاده روی زیاد رفتم،اما این دفعه تنبل تر شدم..ایشالله شما و من،جفتمون،زایمان خوبی داشته باشیم ❤️
نه عزیزم به چیزای خوب فکرکن ، من هررکیو دیدم میگن زایمان دوم اسون تره چون دهانه رحم یه بار باز شده ب ...
درد معاینه جلوی درد زایمان واقعا چیزی نیست😅😅ولی
یه نصیحت،خیلی سعی کن اولش جیغ و داد نکنی،هم ماما ها و پرسنل بهتر باهات رفتار میکنن و هوات رو دارن،هم اینکه انرژی ت تخلیه نمیشه.لااقل بیمارستانی که من بودم پرسنل اینجوری بودن. و اینکه هی با خودت بگو،این دردی کهالآن دارم قراره ده مرتبه حتی بدتر همبشه.اینجوری باعث میشه درد رو بهتر هندل کنی و کمتر اذیت بشی.
نه من اصلا جیغ و دادی نییتم ، حتی وقتی خیلی درد دارم صدام درنمیاد بدتر لال میشم روم نمیشه جیغ بزنممر ...
ببخشید دیشب نتونستم دیگه بیام سایت،شرمنده م.
نه من بخیه زیاد نخوردم،از طرفی برای برش و بخیه بی حسی میزنن،کهاصلا متوجه نمیشید.من یه برش کوچیکزدن که کج نره و پارکی نده،بعد هم در حد ۳ یا ۴ بخیه خوردم.کهاونم بی حسی زد کلا.