2777
2789
عنوان

خانما طرز تهیه آش دوغ عالی میخوام

317 بازدید | 46 پست

بیاید بهترین روش درست کردنش بگید که بسیار بسیار خوشمزه دربیاد و انگشتامونم بخوریم 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج و بلغور گندم بزار خوب بپزهسبزی اش اضافه کن زیاد نباشهبعدا حبوبات عدس و نخود لوبیاآخر بار دروغ ا ...

مرسی عزیزم، سبزیجات چقدر اضافه کنم؟ یا اصلا چی اضافه کنم؟ اولین باره می‌خوام درست کنم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مرسی عزیزم، سبزیجات چقدر اضافه کنم؟ یا اصلا چی اضافه کنم؟ اولین باره می‌خوام درست کنم

سبزی فقط تره با شوید در حد کم

اها راسی پیاز داغ و نعنا داغم میخواد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

سبزی فقط تره با شوید در حد کماها راسی پیاز داغ و نعنا داغم میخواد

کی بهش اضافه کنم؟ مرسی که توضیح میدید❤️

کی بهش اضافه کنم؟ مرسی که توضیح میدید❤️

خواهش عزیزم 

مرحله آخر

بعد اضافه کردن دوغ

ببین خورده برنج و بلغور با ی کم روغن بزار کامل پخته بشه بعدا ب ترتیب مواد و اضافه کن

خیلی راحته نترس.

ی صلوات برا سلامتی امام زمان مون بفرست 

مال کدوم شهر هستیداش دوغ ما کلا با دستوری ک گفتی فرق داره😂

عه جدی

شما احتمالا ترک هستی

ما اصفهانیم اش محلی  ما نیست ولی من دوست دارم خیلی😁😁

خواهش عزیزم مرحله آخربعد اضافه کردن دوغببین خورده برنج و بلغور با ی کم روغن بزار کامل پخته بشه بعدا ...

مرسی عزیزم بابت توضیحات و همچنین قلب پاکت که به فکر امام زمانی😍❤️🌞

چشم حتما می‌فرستم ❤️🌞👌

عه جدیشما احتمالا ترک هستیما اصفهانیم اش محلی ما نیست ولی من دوست دارم خیلی😁😁

ن گلم ما مازندرانیم تقریبا هرهفته درست میکنیم😁 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن