2777
2789

فرض کنید یه دختر ۱۸ سالشه و خانواده میشه گف خوبی داره و قیافشم اوکیه و خودشم معلمه(دانشجومعلم)

از اونورم یه مردی که ۴۰ سالشه و یه دختر داره، وضعیت مالی و موقعیت اجتماعی خوبی هم داره اخلاقشم خیلی خوبه

اینا بخوان باهم ازدواج کنن

چی میگید به این دختر؟ اصلا این دختر چجوری با پدر مادرش مطرح کنه 

میگم عمرتو قراره پای کسی تلف کنی که تا 10 سال دیگه پیری و کوریشو باید جمع کنی

دلت میاد وقتی 28 سالت شد لگن بزاری زیر یه مرد پیر که جای پدرته ؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیگیم چون از جزئیات زندگی دو طرف خبر نداریم 

و اینکه تنها جمله از من چه چیزی باعث شده که حتی یک لحظه به این ازدواج فکر کنه 

جواب بده منم نظرم و بگم 

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

هیچی نمیگیم چون از جزئیات زندگی دو طرف خبر نداریم و اینکه تنها جمله از من چه چیزی باعث شده که حتی یک ...

ذهنش درگیرش شده و کلا به فکرشه و نمیتونه فراموش کنه 

خودمش میدونه عشق نیست ولی ذهنش درگیره

فقط بی احترامی نکنید خودم میدونم دیوانگی محضه ولی....

درسته ادم وقتی عاشق میشه واقعا دست خودش نیست چیزی

ولی بهتره یه خورده بهتر دقت کنی منم دقیقا همسن توام 18 سالمه یعنی تو یه رنج سنی هستیم و قشنگ حساتو درک میکنم

ولی یکم بیشتر فکر کن و زود به خانوادت الان نگو اصلا

منطقی فکر کن باور کن 9 ماه بعد از کات و خفه کردن قلبت اصلا اسمشم یادت نمیمونه اینو من بهت میگم که قبلا عاشق و دیوانه ی یه ادم بودم

ولی اگه الان با قلبت تصمیم بگیری حتی به همون 9 ماهم نمیکشه که پشیمون میشی

و از طرفی اگه به خانوادت الان بگی باعث میشه اعتمادشون بهت به کلی از بین بره و مطمئن باش به احتما 99.9 درصد مخالفت میکنن و برای ازدواج دختر رضایت پدر لازمه ولی دیگه نه رضایت پدرو داری و نه احترام و اعتمادشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ذهنش درگیرش شده و کلا به فکرشه و نمیتونه فراموش کنه خودمش میدونه عشق نیست ولی ذهنش درگیره

عمیق ترین عشق ها فراموش میشن 

تو این سن به دلیل نیاز جنسی و عاطفی هر نری بیاد سمت آدم فکرش و درگیر میکنه 

عادیه 

ولی لطفا بره پیش مشاور 

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

خودمم میترسم بگم مرسی بابت وقتی که گذاشتی

فداتشم عزیزم . بیشتر فکر کن خواهری . لطفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40