2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 50 پست
حالشو گرفتم کلی فحش اینا بهش دادم پیام داده صداتو ضبط کردم و پیاماتم اسکرین گرفتم یه دفعه دیگه بهم ز ...

یعنی چی ...

خیلی راحت با همن دوباره 

کنار نمیکشه ؟

تازه میخواد وکیل بگیره شکایت کنه 🤔🤔🙄🙄

یعنی چی ...خیلی راحت با همن دوباره کنار نمیکشه ؟تازه میخواد وکیل بگیره شکایت کنه 🤔🤔🙄🙄

بله چون میدونه من‌مدرک ندارم  پیام داده ارتباط من با همسرتون فقط کاریه انفقد توهین نکنید در غیر اینصورت با وکیلم طرفین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه میتونی نادیده بگیر و زندگیتو بکن هرچند نمیشه. اگه هم میدونی یه مدا آروم بگیر مدرک جمع کن بعد برو ...

مجبورم بمونم و حقمو‌بگیرم ،کجا برم مهریه که ندارم یه گرم طلاهم نزاشته بمونه واسم با اینکه شرایط مالی خوبی دارن ،باید بمونم حقمو‌بگیرم 

مجبورم بمونم و حقمو‌بگیرم ،کجا برم مهریه که ندارم یه گرم طلاهم نزاشته بمونه واسم با اینکه شرایط مالی ...

به طلاق فکر نکن چون هم بچه داری پشتوانه هم نداری. الان نه زمان که گذشت ببین میتونی کاری کنی خونه رو بزنه به نامت

به طلاق فکر نکن چون هم بچه داری پشتوانه هم نداری. الان نه زمان که گذشت ببین میتونی کاری کنی خونه رو ...

ارع منم به همین نتیجه رسیدم هر زمان بخوام ژباق هست فعلا بچم‌یکم بزرگتر شه خودمم بکم پس انداز کنم ،جدا از خیانت و‌بی توجهیش،دست و دلبازه و هر چی بخوام جور میکنه برام دیگه باید شرایطو‌درست کنم برا هودم چون پشتوانه محکمیم ندارم‌پدر و‌مادرمم خیلی مسنن گناه دارن