2777
2789
عنوان

خیانت

554 بازدید | 50 پست

همسرم چند ماه پیش خیانت کردو بخشیدمش بعد اون چندبارم‌شماره طرفو‌روی گوشیش دیدم بهونه اورد باز دپ شب پیش از طریق همراه من شماره طرفو‌دیدم هروز زنگ‌زده بهش و‌بهش گفتم‌قسم‌خورد که حرف نزدم و بعد اون هر چی دلش میخواد بهم میگه ی ذره حرمت نگه نمیداره نمیدونم‌چرا پای رفتن ندارم نمیدونم‌موندم تو‌ این‌زندگی چیکار ،ی پسر سه ساله دارم و هیچ‌استقلال مالی ندارم پدر و مادرمم خیلی مسنن از ایندم خیلی میترسم شوهرم میکه هرجا دلت میخواد برو ازت بدم میاد و دو‌روزه فهمیدم مادر شوهرم سرطان داره و اونو بهونه میکنم برای نرفتن میگم خالش بهتر شه میرم ولی دارم خودمو گول میزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من همه جوری منو سوزوندهجز خیانتفکر نمیکنم خیانت انقد درد داشته باشه دیگه

یهو انگار بین زمین وهوا معلقی نفست کلااا جریان نداره قلبت درمیاد قشنگگگگگ ادم میمیره وبعد زنده میشع ازخیانتت بدتر نیس

وقتی مجبوری بمونی و جای نداری بری فکر کردی فرش قرمز واست پهن کردن ته تهش بخوای صیغه بشی کی میاد یه زنو با بچه بگیره بچه مرد دیگه رو بزرگ کنه ، حق طلاق بگیر با مهریه ، خونه ، ماشین به اسمت کنه بشین سر جات

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم