همسرم چند ماه پیش خیانت کردو بخشیدمش بعد اون چندبارمشماره طرفوروی گوشیش دیدم بهونه اورد باز دپ شب پیش از طریق همراه من شماره طرفودیدم هروز زنگزده بهش وبهش گفتمقسمخورد که حرف نزدم و بعد اون هر چی دلش میخواد بهم میگه ی ذره حرمت نگه نمیداره نمیدونمچرا پای رفتن ندارم نمیدونمموندم تو اینزندگی چیکار ،ی پسر سه ساله دارم و هیچاستقلال مالی ندارم پدر و مادرمم خیلی مسنن از ایندم خیلی میترسم شوهرم میکه هرجا دلت میخواد برو ازت بدم میاد و دوروزه فهمیدم مادر شوهرم سرطان داره و اونو بهونه میکنم برای نرفتن میگم خالش بهتر شه میرم ولی دارم خودمو گول میزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر شوهر منم تازه خیانت کرده زنه رو پیدا کردی یا نه ؟؟چیزی بهش گفتی یا نه جوابمو حتما بده کارت د ...
بله عزیزم پیدا کردم اشنا بود ،بهش فحش اینا دادم الان اونم پیام داده ازت شکایت میکنم بهم توهین میکنی وکیلم بزودی باهات تماس میگیره ،راستش میدونه مدرک ندارم من فقط پیاماروروگوشی شوهرم دیذم و پرتش کردم و اینکه طرف تازه ۱۹سالشه منو اتیش میزنه ،۱۶ سال از شوهرم کوچیکتره