2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 50 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه هیچ کاری نمیکنه حتی بخودش زحمت نمیده معذرت خواهی کنه و این بیشتر منو عذاب میده ،حای موندن د ...

استارتر شوهر منم تازه خیانت کرده 

زنه رو پیدا کردی یا نه ؟؟

چیزی بهش گفتی یا نه 

جوابمو حتما بده کارت دارم 

استارتر شوهر منم تازه خیانت کرده زنه رو پیدا کردی یا نه ؟؟چیزی بهش گفتی یا نه جوابمو حتما بده کارت د ...

بله عزیزم پیدا کردم اشنا بود ،بهش فحش اینا دادم الان اونم پیام داده ازت شکایت میکنم بهم توهین میکنی وکیلم بزودی باهات تماس میگیره ،راستش میدونه مدرک ندارم من فقط پیامارو‌رو‌گوشی شوهرم دیذم و پرتش کردم و اینکه طرف تازه ۱۹سالشه منو اتیش میزنه ،۱۶ سال از شوهرم کوچیکتره

بله عزیزم پیدا کردم اشنا بود ،بهش فحش اینا دادم الان اونم پیام داده ازت شکایت میکنم بهم توهین میکنی ...

همسرم واقعا عاشقشه 🥺میگم کاش وقتی میدیدم بروم نمیاوردم فثط گفتمو شوهرم ی دعوا راه انداخت جای خابشو اتاقشو از مال ما جدا کرد و راخت. باهاش در تماسه 

بله عزیزم پیدا کردم اشنا بود ،بهش فحش اینا دادم الان اونم پیام داده ازت شکایت میکنم بهم توهین میکنی ...

یعنی بعد فحش و دعوا هنوز رابطه دارن با هم ؟

برو در خونشون به باباش بگو 

سلیطه باش

که چی بشه بعدش !؟فثط از خدا میخوام‌یه قدرت بهم بده بزارم برم برای همیشه

در مورد جدایی تصمیم با خودته خدا کمکت کنه انشالله 

اما میگم نذار یه هرزه اینقدر راحت زندگیتو بپاشونه و اب تو دلش تکون نخوره ...حالشو بگیر حسابی

در مورد جدایی تصمیم با خودته خدا کمکت کنه انشالله اما میگم نذار یه هرزه اینقدر راحت زندگیتو بپاشونه ...

حالشو گرفتم کلی فحش اینا بهش دادم پیام داده صداتو ضبط کردم و پیاماتم اسکرین گرفتم یه دفعه دیگه بهم زنگ بزنی با وکیلم روبرو میشی انقد مزاحمم نشو