2777
2789
عنوان

الان به چی فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 60 پست
بچه هام و مشکلاتشون

انشاالله که حل شه مشکلات. و عاقبت بخیر بشن❤️

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

حس میکنم نچسب هستم ادم دلنشینی نیستم😞 خیلی رو مخمه نمیدونم چرا

چرا حست درباره ی خودت اینه؟ خشکی؟ بد اخلاقی؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدن همسرم

عزیزم❤️🥰 خوشبخت باشی

چرا حست درباره ی خودت اینه؟ خشکی؟ بد اخلاقی؟

بد اخلاق نیستم

ولی خب بغل دستی ندارم وقتی موقع استراحت میشه باید به در و دیوار نگاه کنم

اگه هم با کسی صحبت کنم احساس میکنم طرف زیاد دوس تداره با من حرف بزنه

ولی خودم از خودم راضیم دوس دارم خودمو

دعوتت کرده؟ اگه آره که زشته نری

نه کوچیکه گیر داده امشب برم خونشون بمونم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

به اینکه بستنی ها تموم شده 2تاکارتن دیگ بخرم🤗

وای.چرا انقد بستنی میخوری

به این زندگی چقدر قشنگه واقعا تف توش😂به اینکه سال کنکور چقدر مزخرفهبه اینکه دوست و رفیق ارزشی نداره ...

به نکات بسییار خوبی اشاره کردی😂

مزون دارم کارای طراحی مونده بعضیاش کلا باید همه چی دقیق پیش بره اعصابم خورد میشه بعضیاش میمونه

از همکارات کمک بگیر .تنهایی سخته

عاشقی پس

خودمم نمیدونم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بد اخلاق نیستمولی خب بغل دستی ندارم وقتی موقع استراحت میشه باید به در و دیوار نگاه کنماگه هم با کسی ...

دوست و رفیق به درد نمیخوره اصلا. ولی به نظرم خودت اینجوری فکر میکنی که کسی دوس نداره باهات هم صحبت بشه. ولی تو واقعیت این نیس.

نه کوچیکه گیر داده امشب برم خونشون بمونم

بگو برام مهمون اومده نمیتونم بیام🤕😂