2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه شیر ب شیر باردار بودن

249 بازدید | 33 پست

وقتی مجبور بودین بچه اولتون برسین یا بغلش کنین یا بزارین رو پاتون منظورم اینه ک کلا استراحت کمی داشتین بچه دومتون سالم دنیا اومد؟و اروم بود یا کولیکی و جیغ جیغو؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان سومی باردارم. دومی همش بغلمه یا روی پام. یکسره هم لگد میزنه. نمیدونم بچه چی بشه دیگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خدا رو شکر سالم به دنیا اومد ولی ۳۷ هفته کیسه ابمپاره شد ،شیکمم از بس سر پا بودم استراحت نداشتم خیل ...

مشکلی نداشت؟مثلا دستگاه نرفت؟جنسیتشون چی بود و اینکه اروم بود؟

عزیزم حتما خوب پیش می ره نگران نباش.

اگر کمک داشتی همیشه برای بچه ی دوم استفاده کن. و سعی کن تا جایی که می شه خودت به بچه ی اول که بیشتر می فهمه برسی. اینجوری مشکل کمتر می شه.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

من شیر به شیر بودن

بچه اولم بی قرار بود به محض اینکه باردارشدم اروم شد

کاری نداشتم پیشش میخابیدم باهاش بازی میکردم شیر بهش میدادم

انقققدر اون دوران خوش گذشت که بچه دومم با ارامش بسیار زیاد دنیا اومد و بسیار هم باهوشه

سر ساعت نه شب با شیر یا بدون شیر میخابید

خدارا شکررررر

منم خیلی میترسم اصلا استراحت ندارم

خدا بزرگه اصلاً نگران نباش.

یه ذره وقت پیدا کردی استراحت کن.

تازه من شاغل هم هستم. پسر بزرگمم مدرسه میره درسای اون هم باید کار کنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم