جویبارخانم مدیر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 عنوان الان به چی فکر میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 60 پست چی تو سرتون میگذره؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ 1404/08/15 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 بچه هام و مشکلاتشون انشاالله که حل شه مشکلات. و عاقبت بخیر بشن❤️ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 حس میکنم نچسب هستم ادم دلنشینی نیستم😞 خیلی رو مخمه نمیدونم چرا چرا حست درباره ی خودت اینه؟ خشکی؟ بد اخلاقی؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 دیدن همسرم عزیزم❤️🥰 خوشبخت باشی من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1998 چرا حست درباره ی خودت اینه؟ خشکی؟ بد اخلاقی؟ بد اخلاق نیستمولی خب بغل دستی ندارم وقتی موقع استراحت میشه باید به در و دیوار نگاه کنماگه هم با کسی صحبت کنم احساس میکنم طرف زیاد دوس تداره با من حرف بزنهولی خودم از خودم راضیم دوس دارم خودمو
pkazemi86 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3398 دعوتت کرده؟ اگه آره که زشته نری نه کوچیکه گیر داده امشب برم خونشون بمونم من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 به اینکه بستنی ها تموم شده 2تاکارتن دیگ بخرم🤗 وای.چرا انقد بستنی میخوری من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 به این زندگی چقدر قشنگه واقعا تف توش😂به اینکه سال کنکور چقدر مزخرفهبه اینکه دوست و رفیق ارزشی نداره ... به نکات بسییار خوبی اشاره کردی😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1998 دوستی نداری تو مدرسه؟ دوست که در حد هم صحبت و دوست و همکلاسی ارهولی خب صمیمی صمیمی نه والا فکر نکنم
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 مزون دارم کارای طراحی مونده بعضیاش کلا باید همه چی دقیق پیش بره اعصابم خورد میشه بعضیاش میمونه از همکارات کمک بگیر .تنهایی سخته من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7498 عاشقی پس خودمم نمیدونم مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 بد اخلاق نیستمولی خب بغل دستی ندارم وقتی موقع استراحت میشه باید به در و دیوار نگاه کنماگه هم با کسی ... دوست و رفیق به درد نمیخوره اصلا. ولی به نظرم خودت اینجوری فکر میکنی که کسی دوس نداره باهات هم صحبت بشه. ولی تو واقعیت این نیس. من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3903 نه کوچیکه گیر داده امشب برم خونشون بمونم بگو برام مهمون اومده نمیتونم بیام🤕😂 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
یاسی7نازی عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1998 دوست و رفیق به درد نمیخوره اصلا. ولی به نظرم خودت اینجوری فکر میکنی که کسی دوس نداره باهات هم صحبت ب ... مرسی