2777
2789
عنوان

الان به چی فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 60 پست
که شنبه باید کارارو چیکار کنم

کارت چیه مگه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاشو برو پس. 😅

میوه بخورم چشم 😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
همین الان برم دستشویی

ممنون که اطلاع دادی😂

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

کارت چیه مگه

مزون دارم کارای طراحی مونده بعضیاش 

کلا باید همه چی دقیق پیش بره اعصابم خورد میشه بعضیاش میمونه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اینکه چقدر تنهامو حوصلم سر رفته و دلمم برای یک نفر تنگ شده

میفهمم. منم حالتم خیلی گرفته

شوهرم

هعییی از دست این مردا..

آروم باش عزیزم. انتقام حالتو خوب نمیکنه

حس میکنم نچسب هستم ادم دلنشینی نیستم😞 خیلی رو مخمه نمیدونم چرا

عزیزم چرا همچین حسی میکنی 

شاید اصلا از نظر بقیه اینجوری نباشی فقط داری خودتو اذیت میکنی با این افکارت 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خدایا؟چرا اینقد حس تنهایی میکنم ؟ تو مدرسه مخصوصا

دوستی نداری تو مدرسه؟

هعییی از دست این مردا..آروم باش عزیزم. انتقام حالتو خوب نمیکنه

انتقام اونجوری نه که

میخوام درحسرت دیدن بچه اش بذارمش 

میخوام حسرت دیدن بزرگ شدن دخترمونوبه دلش بذارم