2777
2789
عنوان

اکسم با پیج فیک

99 بازدید | 15 پست

با پیج دختر فقط میومد استوری هامو نگاه میکرد فالو هم نمی‌کرد زدم اول جیملش و آخرش عین اسم و فامیلش بود یه مدت گذشت بهش پیام دادم گفتم شما رو میشناسم اونم کلی اصرار و حرف که نمیشناسمت و بعدش ویس داد با صدای دختر نمی‌دونم صدای خودش و عوض کرد یا همکارش بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش میگفتی:

اوکی هانی

پس از این به بعد از جی میل فیک هم استفاده کن، که اسم دختر باشه😂

بعد خودش رو کشت هم نگو که اسم جیمیل چیه..

بذار تو خماری بمونه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بعد خودشم فالو داشت با اون پیج 

بعد گذشت یکی دو هفته استوری هامو نگاه نکرد دیدم یکی دیگه منو فالو کرد به اسم نفس زدم جیمیلش همون بود دقیقا بعد منم کلی استوری انگیزشی و اینا گذاشتم که مثلا قوی شدم و فلان

بهش میگفتی:اوکی هانیپس از این به بعد از جی میل فیک هم استفاده کن، که اسم دختر باشه😂بعد خودش رو کشت ...

برگشت گفت اونقدر خودمو به تو ثابت کردم به ننه بابام ثابت نکردم مشکل اینه استوری هاتو میبینم دیگه نگاه نمیکنم بعد منم گفتم دیگه حرفی ندارم بات الان گوشی شو ببر پس بده 

از کجا نگاه کردی

آیدی شو زدم که وارد اکانت بشم بعد زدم فراموشی رمز اگه با شماره اینا اومده باشه دو رقم آخر شمارش اگه با جیمیل اومده باشه اول و آخر جیمیلش و میزنه

برگشت گفت اونقدر خودمو به تو ثابت کردم به ننه بابام ثابت نکردم مشکل اینه استوری هاتو میبینم دیگه نگا ...

مشخصه آشناس

وگرنه دنبال این در نمیومد که خودش رو ثابت کنه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

مشخصه آشناسوگرنه دنبال این در نمیومد که خودش رو ثابت کنه

آفرین گل گفتی دردم اینجاس گوشی شو میده اون دختره همکارش صداشو عوض می‌کنه به من پیام میده چقدر باید صمیمی شده باشه که این کارو می‌کنه