2777
2789
عنوان

کیا بچه سه یا چهارساله دارن

84 بازدید | 11 پست

مفهوم مرگو میدونن؟

امروز ی کلیپ از یه پسربچه ۳ سال و نیمه دیدم

مامانش بهش گفتم الهی بمیرم برات

بچه گفت عهههه مگه نگفتم نمیررر

مامانه گفت چرا؟

بچه گفت اکه بمیری من دیگه مامان ندارم

خیلی برام عجیب بود ، یعنی بچه ۳ یا ۴ ساله میدونه مرگ و مردن چیه؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بهتر که ندونه

یکی از اقواممون فوت کرد مراسمای خاکسپاری ایناشو نتونستم برم، چهلمشم خودم رفتم بچه رو نبردم، بعد چند وقت خونشون رفتیم دختر بزرگش یقه پسر منو گرفته بود که فلانی کو😑 اینم میگفت سرکاره؟

تاپیک جدیدتون رو باز بذارید پدرشو دربیاریم 

یه دختر 22 ساله هس که خودشو جای مادرش جا زده 

علت بی تربیتیش هم طبیعیه چون مادرش 7 تا بچه داره نمیرسه 

تعداد کاربریهاشو رسونده به 27 تا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
تاپیک جدیدتون رو باز بذارید پدرشو دربیاریم یه دختر 22 ساله هس که خودشو جای مادرش جا زده علت بی تربیت ...

خودش میاد پستهای خودشو لایک میکنه و از خودش دفاع میکنه 

بدبخت خودش کاربریهاشو لو‌میده بس که ساده و بچه ساله 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .